Kisfiúnak keresztelőre ajándék ötletet?
Mi a kisfiúnk keresztelőjére a fényképével ellátott egyedi címkézésű pálinkát palackoztunk, amit kaptak a nagyszülők, keresztszülők és neki is eltettünk egy üveggel.
A másik ajándék pedig szintén fényképes volt, szalvétára nyomtattuk a képét, a keresztelő dátumát és egy kétsoros idézetet. Minden vendég kapott a tányérjára belőle (mindenki hazavitte senki sem törölte bele a száját :D )
Ez a szalvétás dolog szinte fillérekbe került, egy pécsi nyomda vállalta tényleg nagyon olcsón és szuper igényesen. A pálinka kicsit drágább volt, de viszont igazi maradandó emlék.
Az én anyukám minden unokájának egy aranyakláncot ajándékozott,amit én a keresztelön fel is szenteltettem. A lányom most 17 éves sajnos az anyukám nem él már de a lánc még mindig a nyakában van és nagyon félti vigyázrá.
Az mondja mindig ugy érzi mintha egyfajta védelmet nyujtana neki a lánc.
Mikkor meghalt az anyukám akkor született nem sokal elötte az öcsém kislánya neki meg a megmaradt arany ékszerekböl készitetünk egy láncot anyu emlékére, igy neki is lett még a mamátol egy emlék.
anyámmal közölték, hogy keresztelőre vigyen aranysmukkot, de előtte egyeztessen, ki mit visz, így anyámra osztották a nyakláncot... csak annyit mondok, ilyet ne csináljatok....
a fotóalbum aranyos ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!