Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Kisfiúnak keresztelőre ajándék...

Kisfiúnak keresztelőre ajándék ötletet?

Figyelt kérdés
Nagyszülők vagyunk az ebédet mi álljuk, de szeretnénk valami nem túl drága, de maradandó ajándékot az 1 éves kisfiúnak, hogy majd emlékezzen ránk és erre a napra.Ötleteket kérnék,amennyiben tudtok, irjatok. Köszönöm.

#keresztelőreajándék
2012. aug. 9. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a kisfiú?
2012. aug. 9. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs, már látom, 1 éves.
2012. aug. 9. 22:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Elmaradt az ötlet!
2012. aug. 9. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fotó albumot vennék, amibe később a keresztelős képeket lehet tenni.

Én ennek a hölgynek az alkotásait nagyon szeretem, és készít teljesen egyedi névre szólót is.

[link]

Ez is nagyon szép: [link]

2012. aug. 9. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért maradt el az ötlet, mert gondolkodom rajta. Mi nem maradandó, hanem hasznos ajándékokat kaptunk (9 hós volt a lányunk, tavaly előtt augusztusban), pl téli kabát, és pénz. Mi ezekkel tökéletesen elégedettek voltunk. Maradandó ajándék ötletem még nincs, de amint lesz megírom neked. Remélem más tud javasolni valami jót.
2012. aug. 9. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi a kisfiúnk keresztelőjére a fényképével ellátott egyedi címkézésű pálinkát palackoztunk, amit kaptak a nagyszülők, keresztszülők és neki is eltettünk egy üveggel.

A másik ajándék pedig szintén fényképes volt, szalvétára nyomtattuk a képét, a keresztelő dátumát és egy kétsoros idézetet. Minden vendég kapott a tányérjára belőle (mindenki hazavitte senki sem törölte bele a száját :D )

Ez a szalvétás dolog szinte fillérekbe került, egy pécsi nyomda vállalta tényleg nagyon olcsón és szuper igényesen. A pálinka kicsit drágább volt, de viszont igazi maradandó emlék.

2012. aug. 9. 22:23
 7/12 anonim válasza:
93%

Az én anyukám minden unokájának egy aranyakláncot ajándékozott,amit én a keresztelön fel is szenteltettem. A lányom most 17 éves sajnos az anyukám nem él már de a lánc még mindig a nyakában van és nagyon félti vigyázrá.

Az mondja mindig ugy érzi mintha egyfajta védelmet nyujtana neki a lánc.

Mikkor meghalt az anyukám akkor született nem sokal elötte az öcsém kislánya neki meg a megmaradt arany ékszerekböl készitetünk egy láncot anyu emlékére, igy neki is lett még a mamátol egy emlék.

2012. aug. 9. 22:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Tetszenek az ötletek, de ha lehet még irjatok!
2012. aug. 9. 22:31
 9/12 anonim ***** válasza:

anyámmal közölték, hogy keresztelőre vigyen aranysmukkot, de előtte egyeztessen, ki mit visz, így anyámra osztották a nyakláncot... csak annyit mondok, ilyet ne csináljatok....

a fotóalbum aranyos ötlet!

2012. aug. 9. 22:44
 10/12 anonim válasza:
Nálunk arany ékszer a szokás
2012. aug. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!