Milyen ajándéknak örültél életedben a legjobban?
A leghasznosabb az egyetemi éveim elején kapott laptopom volt (informatikusnak tanultam).
A legkedvesebb egy 10 cm plüssmaci volt a páromtól, amit nyaralás alatt kaptam, amikor leugrott reggeliért és "csak úgy" megvette. A másik ilyen a gyűrűm (nem eljegyzési) együtt választottuk.
De legjobban talán azoknak az ajándékoknak örültem, amit én adtam és láttam, hogy a másik örül neki.
Emlékezetes ajándék maradt a 18. szülinapomra kapott családi színházjegy is, de az azért, mert az volt az utolsó közös programom apukámmal sajnos már nem ismételhetjük meg:( És persze rengeteg olyan játék, amit kiskoromban kaptam a szüleimtől az ünnepekre, de már nem emlékszem, hogy mi volt a kedvenc, akkor amikor kaptam, akkor mindig az tett boldoggá. Talán egy nagy barna maci, amit anyukám sokáig keresett nekem (akkor pont nem volt kapható).
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!