Mit kérjek névnapomra?
Figyelt kérdés
Mit kérjek névnapomra apumtól?13éves leszek,fiú vagyok.2012. aug. 23. 10:23
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ, mi az érdeklődési köröd. Mi az amit szeretsz, mi az, amivel mondjuk a szabadidőd le szoktad kötni, s ha ez megvan, akkor ehhez kapcsolódóan tudsz már tippeket!
2/5 anonim válasza:
Csokit, azt jóvan. Nem tudom egy névnap miért akkora eresztés, hogy nagy ünneplést kéne csapni. Vagy egyáltalán minek akármit kérni, ha szükséged van valamire, úgyis alád tolják.
3/5 anonim válasza:
Egy új nevet...amúgy nem értem minek olyan kérdéseket feltenni,amiben valaki azt kérdezi,hogy mit kérjen névnapjára...ha nem tudod,hogy mit akarsz,akkor teljesen mind1,hogy mit kapsz
4/5 anonim válasza:
Ami érdekel. Attól függ. Bár névnapra én csak egy csokit kapok aztán kész.
5/5 mocskostészta válasza:
tangabugyit amiben kimész az utcára riszálni pedomacinak idióta hülyegyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!