Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adhatna majdnem 2éves...

Mit adhatna majdnem 2éves lányunk Apának, Apák napjára?

Figyelt kérdés
Nálatok mit fog kapni Apa? :)
2012. jún. 13. 08:50
 1/9 anonim válasza:
79%

Jaaaj ez olyan aranyos! :) Bár még picike a kislány. Van közös fotó a kislányról és apáról? Ahol mondjuk ketten vannak? Vannak ezek a sima hagyományos fa képkeretek. Tegyétek bele egy olyanba a képet, és mondjuk száraz tésztát fessetek be különböző színűekre, és ragasszátok körbe rá a keretre! :)) nagyon kis kedves ajándék lehet.

nyilván tudni fogja apuka hogy te is segítettél benne, de szerintem nagyon cuki :)

2012. jún. 13. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
2 dl vörösbor.
2012. jún. 13. 08:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Persze, van. Jó ötlet!

Nálunk karácsonykor is adott ajándékot, meg én is kaptam virágot a picinktől Anyák napjára :)))

2012. jún. 13. 08:54
 4/9 anonim válasza:
57%
első vagyok. szívesen! Szerintem ez aranyos lenne. Kiteheti majd pl. az éjjeli szekrényetekre, vagy munkahelyére is beviheti ha van pl. saját irodája, asztala :) Vagy vmi bőrbarát festékbe nyúljon bele a kislány, és egy tenyérnyomot csináljatok. Aztán esetleg te írd bele a dátumot vagy vmi ilyesmi. Sőt a tenyérnyomot is bele lehet tenni egy szép keretbe :) én ilyen képmániás vagyok :) Nem is kellene nagy képkeret, hisz picike tenyér lesz benne :))
2012. jún. 13. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Az ötlet jó, amit én variálnék rajta:

A képet ragaszd fel egy dekor-kartonra (papírboltban kapható), és mellé a tenyér-lenyomat. Ezt viszont meg tudod oldani, ha kavarsz egy adag főzés nélküli csoki-pudingot, és abba a lányod beletenyerel, majd a kemény-kartonra abból mehet a lenyomat!

Majd ha a lányod a tenyerét nyalja a puding után, közben fotózd le, és azt a képet is oda-ragaszthatod!

2012. jún. 13. 09:06
 6/9 anonim válasza:
72%
Nálunk most vasárnap volt apáknapja (külföld) és a gyerekek az oviba olyat készitettek hogy: volt kartonból kivágva egy forma virág autó stb... arra rá volt ragasztva egy notesz és abba volt irva egy versike az elejére meg hogy apa meg ragasztottak a noteszre virágot pillangot szivet!A férjem nagyon örült neki :) persze ezek az ovonö segitségével készültek :)
2012. jún. 13. 09:07
 7/9 anonim válasza:
72%
Vagy gipsz kéz/láb lenyomat, szerintem a kicsi is élvezné a tapicskolást, vagy ugyan ez festékkel! De szerintem a gipsz vagányabb! :)
2012. jún. 13. 09:16
 8/9 A kérdező kommentje:

A kéz-láblenyomat kilőve, mert már elsütöttük :)

A többit viszont köszönöm :)

2012. jún. 13. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szánalmasok vagytok ha elvárjátok hogy 2éves adjon nekten
2012. jún. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!