Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak a...

Mit vegyek a páromnak a diplomaosztójára?

Figyelt kérdés

A párom 24/F, ősszel lesz diplomaosztója. Szeretnék neki valami nagyon jó ajándékot adni, de nincs túl sok ötletem. Maximum 50 ezer Forintot szánnék az ajándékára, ennyit tudok félretenni neki az ösztöndíjamból.

Gondoltam már wellness-hétvégére is, de nem tudom, ez-e a tökéletes ajándék, mert annyira nem az a típus, aki ezért nagyon oda lenne. Várom az ötleteiteket!

2012. febr. 29. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
2012. febr. 29. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Első!

Nagy vagy, nagyon jó!!! :)))

2012. febr. 29. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha a wllness nem jön be neki, attól még egy csendes szálloda, teljes kiszolgálással, fürdési-túrázási lehetőséggel jó ötlet lehet. Olyan helyre, ahol ha akar, nyugodtan tud aludni akár napközben is, de ha akar, szabadidős programot is tudtok csinálni. Persze csak kettesben, nem egyedül elküldeni! :)))
2012. febr. 29. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Ja. Diplomasapkás szemüveges plüssmaci (24 évesnek) 1500-ért. Nagy vagy.
2012. febr. 29. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Azért tetszett nekem is. Diplomásnak diplomás maci! :)))
2012. febr. 29. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Ehhez tudni kellene, mit szeret csinálni a párod. Mik a kedvenc időtöltései, egyáltalán mi az érdeklődési köre.
2012. febr. 29. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Szereti az autókat, szeret vezetni, fotózni, bicajozni és kirándulni.
2012. febr. 29. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Akkor egyszerűen csak vidd el fotózgatni a természetbe valamerre.
2012. márc. 1. 01:25
 9/9 anonim válasza:
69%
Menjetek ki a szabadba biciklivel ott öltözz latex ruhába és verd el ostorral....:D
2012. márc. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!