Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ajándékozás, ajándék készítés!...

Ajándékozás, ajándék készítés! Miért lett akkora divat a "készíts valamit saját kezűleg" és hasonló hozzáállás?

Figyelt kérdés
Itt is és máshol is nagyon sok helyen hallom/olvasom, hogy ne vegyél inkább készíts stb, ha csak az ember nem tehetséges valamiben (kivéve természetesen a gyerekeket <14 - 18). Az ilyen ajándékokból szokott kisülni a kínos bájvigyor és az ajándékozó távozása után az ajándék a szekrény legmélyébe kerül. Amennyiben pedig gyerek kap ilyen "kreatív" ajándékot akkor szerintem igen csak rosszul fogja magát érezni nagyon sokáig, mert egy kevésbé kreatív biciklinek / legónak bárminek sokkal jobban örült volna. Tehát miért is jobb a "kretiv ajándék" a hasznosnál, vágyottnál?
2012. jan. 23. 02:59
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Még a net előtt is kreatív voltam,soha nem unatkoztam, és a saját készítés sem olcsó,mert a különböző anyagok, festékek drágák.De mikor készítem, akkor is velem vannak. 3 lányom is tudja ezt.Már persze felnőttek..de nem öregnek érzem magam, hanem túl régóta vagyok fiatal!! Volt, a legnagyobb azt kérte, írjam le a születése előtti órákat..A " Csoda " címet adtam neki.Valóban az volt..Mai napig őrzi, pedig már neki is 3 van. /mint a diplomája /.
2021. nov. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!