Csak én bánom nagyon hogy vége az ünnepeknek?
Figyelt kérdés
kb. nyár óta ezt várom.hogy végre karácsony,szilveszter*-*
és seperc alatt már vége is és annyira szomorú vagyok..okéé.hát ez igy most vicces,hogy szomorkodok mert vége a karácsonynak:DDD
de egyszerűen imádom az egészet és olyan rossz hogy vége.:(
van valaki aki együttérez velem?:D
14L
2012. jan. 2. 15:32
21/24 anonim válasza:
Ugyan már, gyerekek! HIszen minden évben van karácsony.
22/24 anonim válasza:
Ezt a karácsonyt én úgy éltem meg, mintha ez lenne az utolsó nyugodt ünnepem. Idén érettségizem, jön a sok tanulás, koránkelés és egyéb hasonló dolgok, teljesen bizonytalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Nagyon vártam én is, de tényleg hamar elmúlt, még a fát megtartjuk egy darabig, igaz így már nincs meg annyira a hangulata.
23/24 anonim válasza:
Amíg sulis voltam, addig én is mindig depis voltam, hogy vége.
Most, hogy már dolgozom, nem hat meg, mert már nincs semmi szünet, csak a 20 nap szabadság, amit 1 teljes évre kell beosztani... Így most örültem, még a szabim utolsó napjának is, mert legközelebb augusztusban jöhetek szabira megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!