amugy tényleg énis ugyérzem kisebb depresszióba estem:o báár ma már jobb volt..tegnap egész nap sírtam (ne röhögjetek..xD nem csak a karácsony miatt..de borzasztó volt belegondolni hogy unalmas hétköznapok..innentől a nyarat várom,addig meg még kb 80 napot járunk suliba.:S ugyérzem nincs erőőm most nekiállni tanulni:/
na de,minden diáknak kitartást a sulihoz,felnőtteknek meg a munkához!:D
és kedves karácsony,várunk idén decemberben is:))):D
2012. jan. 2. 19:00
12/24 anonim válasza:
Őszintén szólva én most örülök hogy vége főleg a szilveszternek, egy katasztrófa volt.
2012. jan. 2. 19:09
13/24 anonim válasza:
Kérdező nem röhögök én is sírtam és nem csak azért, hogy vége az ünnepeknek hanem azért mert én is úgy érzem, hogy most nem bírok leállni tanulni holnap témazáró kémiából és egyszerűen nem bírok tanulni a házi sincs teljesen kész! NYÁRISZÜNETET!!!!!!!!!!
2012. jan. 2. 19:41
14/24 anonim válasza:
Én nagyon örülök, hogy végre elmúlt.
2012. jan. 2. 21:30
15/24 anonim válasza:
Igen én is sajnálom...annyira vártam hogy legyen karácsonyi, ünnepi hangulatom, aztán mire lett volna már vége volt a karácsonynak. :(
18/l
2012. jan. 2. 21:48
16/24 anonim válasza:
Ahogy telik az idő nem fog annyira meghatni.
2012. jan. 2. 22:09
17/24 anonim válasza:
igazából én nagyon örülök hogy vége van.valami kínszenvedés volt az egész..
De azt hozzátenném hogy kb 14 éves koromig nagyon szerettem a karácsonyt és hát akkoriban szomorú voltam amikor vége volt az ünnepnek aztán a szilveszternek is és a végén a faleszedés se volt jó... 19/F
2012. jan. 2. 22:32
18/24 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom!! Pedig nem is vártam annyira a karácsonyt, egyszerűen olyan rohanásban voltam az előtte lévő napokban, hogy nem jutott időm a karácsonyon merengeni. Viszont mikor már jött az ünnep nagyon jó volt! És most belegondolok, hogy megint kezdődik a rohanás ugyanúgy...
2012. jan. 2. 22:36
19/24 anonim válasza:
énse örülök hogy vége, legalábbis a téli szünetnek, hó végén lesz egy csomó vizsgám, évvégém is vizsga, egész nap suli és tanulás lesz kb ...
2012. jan. 2. 22:45
20/24 anonim válasza:
Az ünnepeket nem bánom, már szinte elegem van belőle, de a téli szünet tarthatna még egy darabig :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!