Illendő felkínálni azt a süteményt amit a vendég hoz?
Figyelt kérdés
Természetesen nem csak azt szolgálnám fel de ha hoznak üdítőt vagy süteményt azt is kitehetem az asztalra nem? Hiszen azért hozták. Barátnőm teljesen kiakadt, hogy azzal kínálták meg amit ők vittek. Bár ő nem mondta hogy mást is adtak volna:)2011. dec. 10. 00:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem illendő. Ha vendégségbe viszek valamit,én mindig azért viszem,ezzel is "beszállva" a költségekbe.
2/4 anonim válasza:
szerintem is.
amit utálok ha vendégségbe megyek és valahova elrejtik az én sütimet, ezzel azt érzem, hogy jó kaka amit hoztál ki sem rakom.
3/4 anonim válasza:
Természetesen azt is ki kell rakni az asztalra. Csak akkor illetlenség,ha a háziak semmi mást nem tesznek az asztalra.
4/4 anonim válasza:
Nem illetlenség, hiszen azért viszed. :) Bár mondjuk illendőbb, ha ők is tesznek hozzá valamit, és úgy línálnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!