Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetünk ha a vendég fél...

Mit tehetünk ha a vendég fél a kutyától?

Figyelt kérdés
Anyunak van egy barátnője aki fél minden kutyától. Általában szó nélkül állít be hozzánk. Van egy kiskutyánk ( kistermetű egyébként is) akitől szintén fél. Amikor jön azonnal be kell zárni a szobába a kutyát, mert ha látja már akkor is hisztizik a csaj. Megértem én, hogy fél tőle, de múltkor bejött se szó se beszéd erre a kutya odament hozzá (nem ugatott csak kíváncsiságból) ő meg fejbe rúgta. Amit én láttam és szóvá is tettem, hogy azért fogja vissza magát. Az egy dolog, hogy fél tőle de akkor nem jövök be szó nélkül egy kutyás házba, plusz megkérem a gazdit, hogy a kutyát vigye a helyére, vagy valamelyik szobába. Nagyon elegem van abból, hogy lassan ha kint vagyok a kutyával és jönnék be már reklamál, hogy be se hozzam amíg itt van.
2011. nov. 25. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
És ezek után anyukád még barátkozik vele???
2011. nov. 25. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez brutáldurva.

Fejbe rúgni egy ártatlan állatot? Asszem fejberúgással fenyegettem volna én is, ha meglátom, hogy az én kutyámmal ezt teszi.

Megértelek. De ha anyukád házában laksz, akkor anyukádnak kéne dülőre jutnia vele..

2011. nov. 25. 17:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Anyu ezt nem látta pont. Amikor rászóltam még ő volt felháborodva, hogy ő ugyan nem tett ilyet csak kirakta a lábát, hogy ne jöjjön közel. Anyu nem fog neki szólni, mert nagyon jóban vannak.
2011. nov. 25. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk nálunk ott kezdődik a dolog, hogy aki szó nélkül esik be, azt be se engedjük....
2011. nov. 25. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Én először szépen elmagyaráznám neki, hogy ha a vendégjoggal visszaél, akkor akkor nem leszek úrinő. Mert akár tetszik neki, akár nem, a kutya otthon van, ő pedig nem. És ha még egyszer előfordulna, akkor leordítanám a fejéről a hajat. Akkor is, ha esetleg anyukám megharagudna miatta. A nő véleménye abszolút nem érdekelne.
2011. nov. 25. 17:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem is az a gond, ha hívatlanul jön hanem az amikor tudja, hogy van kutyánk de nem várja meg míg reagálni tudnánk arra, hogy bejönne. Én is úgy gondolom ha mi vagyunk itthon nehogy már nekünk kelljen mindenben alkalmazkodni.
2011. nov. 25. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális. Ha én félnék a kutyáktól, nem sétálnék be egy kutyás házba hívatlan-váratlan. Szerintem csak hisztizik, nem is fél igazán, mert akkor csak a fal mellett osonna a gazda védelmében.

Próbáld a kiskutyát a helyére küldeni, mikor a női hölgyemény benyit, és adj neki egy műcsontot, hadd foglalja el magát valami értelmes dologgal.

2011. nov. 25. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk ilyen probléma nincs. Aki fél a kutyától, az nem jön hozzánk vendégségbe és kész. :)
2011. nov. 25. 17:13
 9/12 Akiteki ***** válasza:
72%
Kérj karácsonyra egy szöges bakancsot és még idén rúgd fejbe vele a nyanyát. Ez még a finomabbik megoldás, és letépném tőből a lábait, akár szereti anyukám, akár nem.
2011. nov. 25. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
57%

:O:O:O

Nálam ha valaki ilyet csinálna, először iszonyatosan felmenne bennem a pumpa, és nagyon meggondolatlan dolgokat vágnék a fejéhez, miközben megmutatnám, merre van az ajtó - amin most lép át utoljára.

Utána hideg fejjel még le is köpném.

Nem viccelek.

Felnőtt ember vagyok, de esküszöm megtenném.

Szerintem beszélj anyukáddal, mert ezzel a nővel valami nem kóser...

Pláne, ha nem is egy idegen kutyáról van szó, hanem a szeretett barátnőjének a házikedvencéről...

És van szíve meg pofája ilyet tenni!!!

Ez a nő a nyakatokra nőtt, és nem tisztel titeket - szerintem.

2011. nov. 25. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!