Mit tehetünk ha a vendég fél a kutyától?
Hát ez brutáldurva.
Fejbe rúgni egy ártatlan állatot? Asszem fejberúgással fenyegettem volna én is, ha meglátom, hogy az én kutyámmal ezt teszi.
Megértelek. De ha anyukád házában laksz, akkor anyukádnak kéne dülőre jutnia vele..
Ez nem normális. Ha én félnék a kutyáktól, nem sétálnék be egy kutyás házba hívatlan-váratlan. Szerintem csak hisztizik, nem is fél igazán, mert akkor csak a fal mellett osonna a gazda védelmében.
Próbáld a kiskutyát a helyére küldeni, mikor a női hölgyemény benyit, és adj neki egy műcsontot, hadd foglalja el magát valami értelmes dologgal.
:O:O:O
Nálam ha valaki ilyet csinálna, először iszonyatosan felmenne bennem a pumpa, és nagyon meggondolatlan dolgokat vágnék a fejéhez, miközben megmutatnám, merre van az ajtó - amin most lép át utoljára.
Utána hideg fejjel még le is köpném.
Nem viccelek.
Felnőtt ember vagyok, de esküszöm megtenném.
Szerintem beszélj anyukáddal, mert ezzel a nővel valami nem kóser...
Pláne, ha nem is egy idegen kutyáról van szó, hanem a szeretett barátnőjének a házikedvencéről...
És van szíve meg pofája ilyet tenni!!!
Ez a nő a nyakatokra nőtt, és nem tisztel titeket - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!