A környékeden tartják a Halloweent?
Ha igen, milyen szinten?
Itt Pesten, kertvárosban évről évre népszerűbb hála égnek, már annyira, hogy gyerekek is járják az utcákat. Én is imádom, számomra ilyenkor van meg a legjobban az őszi hangulat. Faragott tököket is kirakok a kertbe, meg egyéb dekorációkat pl pókháló.
Nálunk évek óta van csokigyűjtés, tökfaragás, jelmezverseny meg buli.
Én kevés dekorációt raktam ki, azt is csak azért, hogy a gyerekek tudják, hogy jöhetnek édességet gyűjteni.
Igen, kis község tele gyerekes családokkal, itt is tartjuk èvek óta, van házdekorálás, csokigyűjtés, beöltözés, rendes "amerikai Halloween".
Nyilván nem mindenki vesz részt benne, de a gyerekes családok többsége igen. Tök jó buli, hangulat.
"Ezzel legalább meg lehet fogni a Mindenszent ünnepet, mert amúgy halottainkhoz semmi köze nincs"
Hú, akkor nagyon megfogtad vele! :DD
"egy megfoghatatlan ünnep"
A mindenszentek ünnepe? Ha utánanéznél minden szentnek, máris megtelne tartalommal...
Nem.
Középkorúak és idősek laknak errefelé, tőlük ez idegen.
Nem sok értelmét látom, mi máshogy szórakozunk, máshogy kapcsolódunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!