Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » A környékeden tartják a...

A környékeden tartják a Halloweent?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen szinten?

Itt Pesten, kertvárosban évről évre népszerűbb hála égnek, már annyira, hogy gyerekek is járják az utcákat. Én is imádom, számomra ilyenkor van meg a legjobban az őszi hangulat. Faragott tököket is kirakok a kertbe, meg egyéb dekorációkat pl pókháló.

tegnap 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk évek óta van csokigyűjtés, tökfaragás, jelmezverseny meg buli.

Én kevés dekorációt raktam ki, azt is csak azért, hogy a gyerekek tudják, hogy jöhetnek édességet gyűjteni.

tegnap 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerencsére nem.

Pest belvárosa.

tegnap 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Jah, gyerekeknek...de igazán jó buli nincs.
tegnap 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Gyerekeknek szerveztek csokigyujtest az utcaban, nem tudom, hányan vettek benne részt, én itthon sem voltam (de amúgy sem tartjuk)
tegnap 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Errefelè normális emberek élnej, nem tartják.
tegnap 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Igen, kis község tele gyerekes családokkal, itt is tartjuk èvek óta, van házdekorálás, csokigyűjtés, beöltözés, rendes "amerikai Halloween".

Nyilván nem mindenki vesz részt benne, de a gyerekes családok többsége igen. Tök jó buli, hangulat.

ma 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
15%
5~ Normális emberek nem szűklátókörű szektások. :-) Ezzel legalább meg lehet fogni a Mindenszent ünnepet, mert amúgy halottainkhoz semmi köze nincs és egy megfoghatatlan ünnep.
ma 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel legalább meg lehet fogni a Mindenszent ünnepet, mert amúgy halottainkhoz semmi köze nincs"

Hú, akkor nagyon megfogtad vele! :DD

"egy megfoghatatlan ünnep"

A mindenszentek ünnepe? Ha utánanéznél minden szentnek, máris megtelne tartalommal...

ma 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Középkorúak és idősek laknak errefelé, tőlük ez idegen.

Nem sok értelmét látom, mi máshogy szórakozunk, máshogy kapcsolódunk ki.

ma 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Igen, erre felém nem az egész világot is utáló emberek laknak. És jó buli volt.🙂
ma 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!