Ki maradt teljesen egyedül mindenszentek napjára az idén, miután a szerettei elhunytak? Vagy tavaly? Esetleg tavalyelőtt? (Akár 2015.-ig visszamenőleg minden válasz érdekel!)
Apám már 2010-ben meghalt, édesanyám 2018-ban, az utolsó nagymamám 2021-ben. Ebben az országban már nincs családtagom, rokonom.
Ráadásul holnap lesz a születésnapom. Ez soha nem volt ünneplésre való nap, életem nagyobb részében temetőjárással telt a születésnapom.
Nem tudom, mit akar még a Jó Isten tőlem, hogy életben hagy.
44/F
Nagyon szépen köszönöm a részletes beszámolót 2-es válaszoló!
Édesanyám 2019.-ben halt meg, nagymamám 2024.-ben, azaz idén.
Azért ne csüggedj olyan nagyon! Biztosan lesznek még szép napjaid az életben! Próbálj reménykedni sorsod jobbra fordulásában!
Boldog születésnapot kívánok ezúton is! Ha nincs társad, lehet fájó a magány, tényleg. Szakmai sikereid egyáltalán nincsenek a munkahelyeden? Semmi és senki nem tesz ott boldoggá?
Testvér? Unokatestvérek? Régi osztálytársak/tanfolyamtársak? Elhunyt családtagok régi ismerősei/barátai? Bezárkózva éltetek nagyon?
Ősszel meghalt mind a két szülőm, szerencsére párommal lakok. Anyumat könnyebben elengedtem a betegségei miatt és apámmal sajnos rosszabb viszonyban voltam, mégis végül mind a kettő eset után sokkhatás. Részletesebben nem megyek bele.
De ennek semmilyen köze nincs Mindenszentekhez és a Halloween-hez, illetve nem tartok halottak napját. Utóbbit képmutatásnak tartom.
35/F
Őszinte részvétem 4-es válaszoló! :(
Mindkét szülőd az idén ősszel hunyt el? Ha annyira fájdalmas a viszonylag friss tapasztalat miatt, akkor erre nem kell válaszolnod.
Ha esetleg tavalyi vagy tavalyelőtti gyászélmény, akkor talán már más megközelítésben látod a dolgokat.
Nyilván sokkolja az embert a haláleset, amikor szembesülünk azzal, hogy minden múlandó - főként a legközelebbi szeretteink túlvilági létbe költözése. (Még rossz viszony esetén is, igen.)
A véleményedet köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!