Mit csináltatok ezen a nemzeti ünnepen?
Figyelt kérdés
okt. 23. 19:32
11/17 anonim válasza:
Megnéztem a zászló felvonást a Kossuth téren, a Parlamentben a Szent Koronát és a korona őrök váltását, jártam a Terror házában és a Nemzeti múzeumban.
Most ezekhez volt kedvem. :)
12/17 anonim válasza:
Reggeliztem, majd kicsit vissza feküdtem még aludni, mert iszonyatosan fáradt voltam valamiért. Talán az időjárás. Megebédeltem. Estig jó filmeket néztem, közben fingorásztam a kajáktól
13/17 anonim válasza:
Ez is csak egy fizetett ünnep a sok közül. Gyűrűk Ura maratont tartottam, közben zabáltam.
14/17 anonim válasza:
Melóztam 18-ig, aztán hazafelé a kisboltnál (19.30-ig nyitva volt) megittam pár tüskét meg sört, vittem haza is, tv-ztem míg el nem fogyott aztán szunya.
15/17 anonim válasza:
Napközben takarítottam, este filmeztünk.
17/17 anonim válasza:
megköszöntem az őseimnek fejben a bukott forradalmukat, és hasznosan és tevékenyen töltöttem a napot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!