Mi lesz nálatok az ünnepi ebéd szerdán?
Figyelt kérdés
Ötleteket is várok. A szokásos rántottas tál nem jó, van vega a családban és olyan is, aki életmódbeli okok miatt nem eszik kirántott ételeket 😐😔okt. 21. 19:03
11/21 anonim válasza:
Én zenekarral fellépek október 23-i megemlékezésen, szóval valószínűleg pizzát rendelünk utána.
De amúgy családban ezen a napon nálunk nincs ilyen konkrét kaja, ami ekkor szokott lenni.
12/21 anonim válasza:
Tarhonyás hús, 1956 szem tarhonyából készítve.
13/21 anonim válasza:
Ünnepi ebédet, vacsit mi karácsonyra, húsvétra meg ilyesmikre csínálunk. Október 23-ra nem. Szóval, amit épp találunk
14/21 anonim válasza:
Nálam sincs ünnepi ebéd, ráadásul talán megyek túrázni. Ráadásul amíg mások egy szerdai ünnepnapból világvégét csináltam, addig én csak két tejet és mirelit krumplit vettem a boltban. Nem normális viselkedés.
17/21 anonim válasza:
Mai maradék, konkrétan krumplifőzelék. Sütök ki hozzá mélyhűtőből bolti panírozott valamit.
18/21 anonim válasza:
Tejszínes darált húsos tésztát csináltam 22-én este. Azt fogjuk enni másnap.
19/21 anonim válasza:
Újhagymás sütőtökfőzelék sült csirkecombfilével
20/21 A kérdező kommentje:
Végül volt édesburgonyakrém-leves, rántottas tál, illetve tofu rizstésztával.
okt. 23. 17:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!