Mi lesz nálatok az ünnepi ebéd szerdán?
Figyelt kérdés
Ötleteket is várok. A szokásos rántottas tál nem jó, van vega a családban és olyan is, aki életmódbeli okok miatt nem eszik kirántott ételeket 😐😔okt. 21. 19:03
1/21 anonim válasza:
Amit útközben találunk - elmegyünk egy napi túrára.
2/21 anonim válasza:
Nem foglalkozok ilyen ünnepekkel, számomra jelentéktelen szóval "ünnepi ebéd"mint olyan nem lesz. Gondolom valami átlagos kaját csinálunk és örülünk a munkaszüneti napnak.
3/21 anonim válasza:
Mivel nem ünnepelünk, ezért a holnapi kaja.
4/21 anonim válasza:
Holnap cukkinifőzelék fasirttal és mivel nagyon sok lett, ezért szerdán is cukkinifőzelék fasirttal.
5/21 anonim válasza:
#1 - Örülök, hogy más ember is úgy gondolkodik, ahogy én.
6/21 anonim válasza:
Gulyást főzök holnap, abból fog maradni.
8/21 anonim válasza:
Én szerintem mézes-chilis garnélát csinálok majd rizzsel.
De nem azért, mert ünnep, hanem mert ahhoz van kedvem.
9/21 anonim válasza:
Burger King, persze nem otthon, kimozdulunk, megyünk múzeumokba, ha már ingyenesek.
10/21 Metionin válasza:
Mióta dukál ünnepi ebéd 23-ra? Mindenesetre nálunk semmi, nekem az amúgy is munkanap. Azt esszük, amit amúgy is ettünk volna egy random szerdán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!