Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ünnepled a Halloweent?🎃🦇✨🌙

Ünnepled a Halloweent?🎃🦇✨🌙

Figyelt kérdés

Díszek? Édességek? 🍫🍬🍭🍪🥧 Jelmezek?

Minden válasz érdekel!🎃🍫

Én nem ünneplem, viszont az ősz a kedvenc évszakom, a sütőtököt nagyon szeretem, és ilyenkor is fogyasztom. A Halloween ősi kelta ünnep, én a misztikát szeretem benne, az ősz is varázslatos, a színek, a jó és rossz idő váltakozása. 🍁🍁🎃🎃🕯🕯 A fények és a gyertyák hangulata.

Várom a válaszokat!

okt. 4. 14:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
50%
Persze, ilyenkor felveszem a fekete csuklyámat, a köpenyemet, fogok a kaszámat, átsétálok ejszaka a városon áldozatot keresve, majd bemegyek az erdőbe, és a kelta isteneknek felajánlom.
okt. 4. 17:31
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Én is imádom a hangulatát! Lesznek tematikus édességek, a lakást is díszítem egy kicsit. Különösebb ünneplés nem lesz.
okt. 4. 18:35
 3/27 he84 válasza:
79%
Én itthon kifejezetten nem szoktam ünnepelni, de ettől még szeretem a töklámpás hangulatát benne, a szellemeket, a denevéreket és hogy a maga módján misztikus is. Általában neten szeretem kicsit ünnepelni pár játékban Halloween event formájában, már ahol épp van rá lehetőség. Bár hogyha minden jól megy, akkor idén talán fogom mégis egyszer élőben ünnepelni, de csak minimálisan és visszafogottan a barátommal az október 28-ai héten belül egyik napon, még kiderül, majd ő tőle is függ, hogy benne lesz-e. Majd felhozom neki az ötletet a jövő héten. Alapból ő is szereti a Halloween-t, de ő is mérsékelten hozzám hasonlóan.
okt. 4. 20:23
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tetszik az ünnep, és nem utolsó sorban azért IS, mert semmiféle negatív családi élményem nem fűződik hozzá. Dekorációm többféle van, azt majd szeretném alkalmazni, de majd csak az új lakásban, ahova költözöm. (Remélem sikerül, még hóvége előtt költözködni.) Talán be is öltözöm, de ez nem biztos. Annyi biztos, hogy én is fogok még dekorokat készíteni, ilyen videókat is szeretek nézni, ötleteket gyűjteni, mert szeretek kézműveskedni. Inkább a lájtosabb Halloweent kedvelem, nem a kökemény horrort. A legnagyobb valószínűséggel Supernatural epizódokat fogok nézni, illetve az üneppel kapcsolatos vidiket. Szóval: az új lakásom fogom díszíteni a millió dekorral, vannak ilyen édességeim, szeretem a hangulatot is, magának az ősznek is, nemcsak Halloweennek, plusz vonz a misztikum. Épp tegnap vettem Pumpkin Spice típusú kávét, úgyhogy még az is lesz. DE magam is szeretnék ilyen fűszerkeveréket otthon készíteni. Erről már vannak videós receptjeim. Tökfaragás nem biztos, hogy lesz, viszont helyette készítek pár almát, esetleg narancsot. Ha tudok, szerzek sütőtök italt, mert rajongok az ízéért, de az utóbbi időben nem találtam. Úgyhogy ünnepelni fogom, akár egyedül (hiszen már nem élnek a családtagjaim), és igyekszem szórakoztatóvá tenni.
okt. 5. 06:57
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ünneplem. Ettől függetlenül tetszik a hangulat, de így felnőtt fejjel már így furának érzem hogy "belekezdjek". Amikor én voltam gyerek, habár nem volt az olyan nagyon rég, de akkor még annyira nem volt ilyesmi, vagyis akkor még az iskola se szervezett halloweeni bulit, akkor még ilyen szinten nem volt elterjedve, és így felnőtt fejjel meg pláne hogy nincs is kivel, nem nagyon van kedvem egyedül elkezdeni ünnepelni. :D De szerintem ha egyszer lesznek gyerekeim, akkor a Halloween bekerül az ünneplős ünnepek közé.
okt. 5. 12:53
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok.

A végéről kihagytam, hogyha végre egyszer összeköltözök a párommal, lehet akkor is már bekerül a Halloween az ünneplős ünnepek közé, de most így egyedül nem érzem hangulatosnak, hogy elkezdjek dekorálni vagy bármi ilyesmi.

okt. 5. 12:55
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
Konkrétan nem ünneplem, de a hangulatát imádom, olyankor megyek a temetőbe is. :D Minimális dekort szoktam tenni az asztalomra, gyertyát gyújtok.
okt. 5. 14:52
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Én sem ünneplem úgy konkrétan, de szeretem a hangulatát. Tököt faragok, Halloweeni cukorkát eszek, kidekorálom a házat. Mivel a Halloweent általában a tesómnál töltöm német országban, és ott mostanában felkapott a Trick or treat (nem tudom a német nevét), ezért cukorkát is szoktunk osztogatni a kopogó gyerekeknek. Meg pumpkin spice ízű bögrés sütit eszünk. De Halloweeni bulit nem tartok, meg ilyenek
okt. 5. 16:52
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!👍

🎃🍁☕Örülök, hogy vannak hozzám hasonló emberek, és sokan szeretik az ősz hangulatát! A ködöt, és az esőt is szeretem... Ebben az évszakban a legjobb.

Jöhetnek még 👇😎

okt. 5. 16:56
 10/27 anonim ***** válasza:
85%
dekorálni nem dekorálok, és utálom az őszt, de jelmezes dolog, úgyhogy jöhet... van néhány hasonló beöltözős barátom, idén vámpíroknak öltözve megyünk ilyen kísértetes sztoris témájú városvezetésre.
okt. 5. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!