Csak szerintem feleslegesek ezek az "ünnepek"?
Szóval gyerekkorom óra utálom az anyáknapját és a gyereknapot is. Mindig feleslegesnek éreztem. Hiszen az,hogy gyerek voltam alap volt, sose értettem,mit kell ünnepelni rajta. Anyukámmal is együtt voltunk szinte mindig.
Most én vagyok anya és még mindig nem értem :D Azt sem bírom,hogy az ismerőseim ilyenkor elárasztják minden giccsel a közösségi oldalakat. Szóval lehet én vagyok rosszul bekötve de mindig frusztrálnak ezek a napok. A gyereknap is baromi szükséges,mit mondjak, mozdulni sem lehet sehol,szóval pont h aznapra nem érdemes programot csinálni..
A legtöbb ember szereti az ünnepeket, és ezek nem feleslegesebbek, mint egy születésnap vagy házassági évforduló.
Viszont van egy jó hírem, neked nem kell semmit ünnepelni, amit nem akarsz!
Nálunk, a családban a gyereknap soha nem volt megünnepelve. Szerintem a szüleim úgy voltak vele, hogy majd a suliban úgyis lesz valami gyereknapi banzáj, és azzal le van tudva, meg sem említették soha.
Anyák napja, az meg egy vicc az én vonatkozásomban, soha nem tudtam kötődni az anyámhoz, olyan hazugnak érzem (igaz, most már 150 km-re lakom, felhívom, elrebegem, hogy boldog anyák napját, ennyi).
Akinek van mögötte tartalom, annak biztosan jó.
A gyereknapot utáltam különösen gyerekként. Nagyon nem szerettem a giccspartikat, amiket ekkor szerveztek az oviban, az alsó tagozatban vagy a városban.
Az anyák és az apák napjával nem volt bajom.
De amúgy szerintem sincs értelme semmi olyan módon ünnepelt ünnepnek, ami egy napig tart... A többi nap nem szereted a szüleid? Legyen minden nap anyák napja és apák napja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!