Az miért van, hogy sok ember tartja a halloween-t? De az együttestől egy számot sem ismer?
Amiért sokan ünneplik a karácsonyt, de nem mindenki szavazott Karácsony Gergelyre?
Mégis mi köze lenne a kettőnek egymáshoz??
Most félre teszem az USA és pár évszázados fertőző hagyományai miatt érzett undort és megpróbálok neked válaszolni.
Szerintem a halloween, mint "Ünnep" (XDDDD) előbb létezett, mint az együttes, nem kell közötte az összefüggést keresni. :)
De vannak ezerszer szebb megemlékezések, szokások és ünneplések a Mindenszentek-Halottaknapja párosra, nem tudom miért ez a szenny terjedt el. Még jó, hogy nem akarják a saját lopkodott és egy kézen megszámolható korú hagyományait lenyomni a világ torkán. Ja, várjunk csak...
Az miért van, hogy sok ember szereti a zöld színt, de a Green Day-től egy számot se ismer?
Az miért van, hogy sok ember szeret a konyhában tevékenykedni, de a Skillet-től egy számot se ismer?
Az miért van, hogy sok ember szeret diszkóba járni, de a Panic! At the Disco-tól egy számot se ismer?
Az miért van, hogy sok ember szeret dohányozni és/vagy szexelni, de a Cigarettes After Sex-től egy számot se ismer?
Az miért van, hogy sok ember szereti a csillagokat, de a Starbenders-től egy számot se ismer?
Az miért van, hogy sok ember szereti a rózsákat, de a Wind Rose-tól egy számot se ismer?
Egy Lana nevű lány miért nem hallgat Lana del Rey-t? Egy Ricky nevű fiú miért nem hallgat Ricky Montgomery-t?
Stb, stb.
Az ünnepnek és az együttesnek semmi köze egymáshoz, nem is értem, hogy min értetlenkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!