Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miért fitoktassa...

Sok ember miért fitoktassa érzi külömbnek jobbnak magát mert ők nem használnak Facebook?

Figyelt kérdés
ilyen fórumokba meg cikk hozzászólásokba mindig oda irják és akkor mi van? én meg használok mert a FB olyan mind az internet van ott normális dolgok normális emberek is
2023. okt. 31. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát ILYEN helyesírással jobb is, ha nem használod!
2023. okt. 31. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
fb lejárt elment az idő felette
2023. okt. 31. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

Mai világba kicsit fura ha nincs valakinek Facebook-ja.

Én csak olyat ismerek azok közül akinek nincs, aki gyerek. Ma már szinte minden csoport (munkahelyi, gyerek osztályáé) Facebookon van, ahol fontos infók vannak.

2023. okt. 31. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Ez ugyanolyan, mint a “nekem már évek óta nincs tévém”. Kell a lelküknek, hogy valamiben különbnek érezzék magukat, mert másban nem tudják.
2023. okt. 31. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Mert ostoba magamutogató, butasággal menőző csőcselék használja.
2023. nov. 3. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Mert nekik közösségi oldalon esedékes jelenlét nélkül sem okoz gondolt a magyar nyelvű helyesírás.
2023. nov. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!