7500 egy saslik, 8000 a pörkölt a varosligeti majálison?
Figyelt kérdés
Olyan az egész rendezvény, mint a skizofrénia - mintha az egész nyócker kiszabadult volna a ligetbe, miközben 7-8 ezer egy adag kaja. WTF? 😃2023. ápr. 30. 19:04
11/19 anonim válasza:
Ennyiből kényelmesen megvan egy egész napi kaja úgy hogy elengedem amgam. :D De lesz elég ember aki úgy is megveszi enyniért is.
12/19 A kérdező kommentje:
Vettem 1 epernyársat, amin volt 3 szem közepes eper, erre csurgattak pici csokit. 1500-at kért érte a csaj :D elrohogtem magam :D miközben 2200-ert vesszük az eper kilóját Csillaghegynel.
2023. máj. 1. 10:45
13/19 anonim válasza:
Miért vetted akkor meg ha magad is így gondolod?
14/19 A kérdező kommentje:
#13 mert egyszerűen meg sem fordult a fejemben, hogy ekkora árréssel adják. 6-700 Ft-ra számítottam 3 szem eperért.
2023. máj. 1. 10:48
15/19 anonim válasza:
Azért azt tedd hozzá, hogy annak az ára, hogy egy ilyen helyre pláne egy ünnepnapon kitelepedjenek és árulhassanak, hatalmas. Azt be kell fizetni (gondolom az önkormányzatnak, de ebben nem vagyok biztos), az eladónak munkabért fizetni, a gépet müködtetni. Félreértés ne essék, felőlem becsődölnének mert nem megyek ilyen helyekre, de azért magának az epernek a költsége pont nem a legnagyobb ebben a bizniszben. A hangulatot fizetted meg, hogy május elsején a majálisban ettél epret csokival.
16/19 anonim válasza:
Szóval csak azt akartam írni, hogy vállalkozni sem könnyű. Más téma, de én évekig dolgoztam egy cukrászdában. Mikor beindult a covid, aztán a háború, rekord szintű infláció itthon, a végén már havonta kellett árat emelnünk, mert máshogy nem érte meg. Én is szóltam, hogy álláshiredtésekben már jóval magasabb órabérért keresnek pultost mint én kapok. Akkor nekem is emelt a béremen. Plusz ugye a bérleti díj. A vevők meg csak dohogtak mindig, hogy hát mekkora haszon kell nekünk, a végén már 550 volt a gombóc (II. kerület). Aztán csak pillogtak mikor ennek ellenére bezártunk. Hát ennyire volt nagy profit. Nem érte meg csinálni.
17/19 anonim válasza:
Én tejlesen egyetértek veled de ha te is vendeglátozonál akkor te is tapasztalod ezt
Hogy kocsi hely bérlet hütö fagyaztó gáz durván 6000 + erre rá jön
+ 1ember bérlés1000 áfa 25%
meg vendeglátó nem evett ott volt200
18/19 A kérdező kommentje:
Én csak diák koromban dolgoztam balatoni sütödében és étteremben egy nyáron, és azt az undorító, pofátlan lehúzást amit ott művelt a tulaj, soha nem felejtem el... Száraz kiflit kellett volna felmelegítve kiadni enyhén büdösödő, a leggagyibb tescos virslivel hotdogként :D természetesen szezon végén engem is jól lehúzott a gyökér :D
2023. máj. 5. 06:56
19/19 anonim válasza:
6: Étteremben sem feltétlenül hagyok ott 8-ezret így 1 évvel később sem és tudatos emberként biztosan nem vásárolok ott. Ha nem tud olcsóbban bérelni, nekem ne áruljon ott. 1 éves kérdés, de na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!