Sosem féltetek attól, hogy senki sem fog felkérni a szalagavatóra táncolni?
Tudom, már elmúlt a szalagavató szezon. Én most 11.-es vagyok és mostanában gyakran gondolkodok ezen, hogy mi lesz, ha jövőre senki sem kér majd fel. Pár barátnőm már most tudja hogy kivel megy. Talán még korai aggódni, de kicsit félek.
Mindenkivel jóban vagyok, de egyik fiúval sem vagyunk nagyon szoros barátságban, szerelemben meg pláne nem. Bármelyikőjükkel szívesen és jól el tudok beszélgetni, de egyikőjük sem keresi kifejezetten az én társaságomat (én sem az övékét), mert vannak régóta ismert és nagyon jó barátaik az osztályban. Tehát attól félek, hogy inkább azokat kérik fel, akiket közelebbről ismernek és szeretnek.
Állandóan ezen kattogok.
Valaki járt / jár hasonló cipőben?
Én simán odamentem egy fiúhoz, hogy lesz-e a párom. Pedig nem voltunk jóban meg semmi, csak nem volt párom, és tudtam, hogy neki sincs.
Persze a szebb, népszerűbb lányokat felkérték, de én nem voltam olyan, táncolni viszont szerettem volna.
Jaj én meg azon imádkoztam hogy ne kérjen meg senki, mert akkor nem kellett volna táncolni. Gyűlölöm a táncot. De nem volt szerencsém. Muszáj volt, mert felkert két fiú is és választani kellett. Bele voltam betegedve hetekig...
Ne görcsölj így rá semmire. Tuti lesz aki megker.
Én is ettől féltem. Aztán igazándiból rájöttem (persze ez tényleg csak saját példa, Veled nem ez lesz) szóval rájöttem hogy amúgx nem is akarok táncolni, ha felkérnének (aminek amúgy az esélye 0) akkor is nemet mondanék.
Én is 11-es vagyok és idén már ki is jelentettem hogy én nem fogok táncolni és egyébként még jópár osztálytársam így tett.
De ez csak saját...
Neked meg nem kell izgulnod. Ha akarsz táncolni, lesz párod. Lehet hogy az osztályodban nem is akarnak annyian táncolni és simán jut neked valaki. Ha meg nem, akkor meg szokták azt csinálni, hogy visszahívnak régieket, vagy alsóbb évfolyamokból állítanak be valakit.
De azt is megcsinálhatod ha nem kér fel senki, hogy odamész valakihez az osztályodból és megkéred, hogx legyen a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!