Nincs senki, akivel szalagavató után elmehetnék bulizni. Mit tegyek?
Akivel mentem volna, sajnos lebetegedett, mással pedig nem vagyok olyan viszonyban, h hívjanak. Mindenki mondja, ki hova megy, én meg csak állok, aztán majd valakikhez hozzácsapódok fölösleges 5. keréknek, amihez semmi kedvem, mert nagyon sz.r érzés tudni, hogy senkit nem érdekel, hogy itt vagy-e. De ha nem megyek oda senkihez, akkor egyszer csak azt veszem észre, hogy tök egyedül maradtam, mert senki nem akar egyszerre az after helyérére menni, ezért mindenki máshova szétszéled.
Szóval szerintetek mit csináljak? Mindenképpen el akarok menni bulizni, de ha egyedül kéne, akkor inkább hazamegyek. Amúgy még ilyen buliban soha nem voltam, nem szeretném az elsőt rögtön egyedül elkezdeni.
Nincs egy osztály társad sem, akivel beszélő viszonyban lennél?
Komolyan?
Nem hiszem, hogy senki nincs akivel elmehetnél
Mondjuk abban igazad van hogy egyedül nem jó...:/
Őszintén szólva fogalmam sincs mit kéne csinálnod...:(
Nalunk nem volt olyan, hogy ki kivel megy.. Volt egy zárkörü 500főw buli, mindeki odament...
Nem 5. Kerék, hanem csapatostól mentünk..
Nem vagy jőban az osztálytársaiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!