Senki sem ért meg. Segítene valaki?
Barátaid nincsenek?
Testvérek?
Szerintem normális hogy izgulsz es félsz mi lesz legalább komolyan veszed az egészet.
Amint tul leszel rajta elmulik :)
16/N
Vannak, akik érzékenyebb típusúak. Ez szerintem nem probléma, és remélem te se tekinted annak. A szüleidnek szerintem nem veled van problémájuk, hanem egymással, vagy valami mással (munka, anyagiak, stb.), és ezt sajnos rajtad vezetik le.
Mivel ezen változtatni úgysem tudsz, próbáld meg nem magadra venni azokat, amiket mondanak. Tudom mondani könnyebb, de szerintem ha ezt el is magyaráznád nekik, nem értenék meg.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de akinek ennyi esze van, hogy a saját gyerekét cseszegeti, sértegeti, az egy idióta bunkó.
A felvételi miatt ne aggódj, biztos felvesznek oda, ahova menni szeretnél, csak tanulj sokat.
Tölts több időt a barátaiddal, ők is biztos megértőek veled.
Viszont a szerelmi részét kifejtenéd, hogy miről van szó? Mármint szerelmes vagy valakibe, vagy kapcsolatban vagy de nem jó a kapcsolat?
a szülők többsége ilyen hülye, ne foglalkozz velük, keress barátokat, járj el otthonról, ha teheted aludj náluk, stb.
ha másik iskolába fogsz menni, menj kollégiumba, másik városba és akkor nem kell eltűrnöd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!