Miért van az, hogy én mindenkinek ott vagyok a legkisebb problémánál is, de ha nekem van bajom senki nem segít?
Nem tudom mit kéne csinálnom. A családom is ezt csinálja, a barátaim szintén. Nincs kihez fordulnom a problémáimmal, és ezt nem bírom tovább.
16/L
Egyszerű: mert az emberek zöme önző, és csak lelki szemetes ládát akar, aki meghallgatja néha, de visszafelé már ez nem működik.
Az emberek meg általában nem kíváncsiak a rosszkedvű, problémás emberekre, csak vidám bohócokat keresnek. Szóval ha megértő barátra vágysz, akkor Magyarországon nagyon sokáig kell keresgélned.
Ismerkedj úgy, hogy pozitív vagy, de ha a problémáidról beszélsz azt is meghallgatják. Nekem csak ilyen barátaim vannak, kölcsönösen meghallgatjuk egymást. Aki nem ilyen az nem érdemel meg. Sőt sok barátságom a kölcsönös problémák megbeszélésére alapult, mondjuk ez is egy rossz véglet, mert megszűntek a problémák és így a barátság is.
Minden esetre először ülj le és beszélj komolyan a mostani barátaiddal, ne engedd, hogy keresztülnézzenek rajtad, mert akkor nem barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!