Miért nem érti meg senki hogy nem akarok menni szalagavatóra?
Kussolj már, nem lehetsz annyira szerencsétlen, hogy 2 kérdést is kiírj ezzel a témával kapcsolatban.
Nem mész el és kész majd viseled a következményeit ha lesz, de az, hogy itt vergődsz gyakorin és két kérdést is kiírsz róla, sok életed lehet.
4
Ha zavar hogy 2 kérdést is kiírtam minek nyitod meg? senki nem tart fegyvert a fejedhez hogy válaszolj
Ne menj. Állj ki magadért.
Anno engem is akartak kényszeríteni. Eleve zárkózott és lámpalázas vagyok, erre még rájátszottam, így aztán belátták, hogy nélkülem könnyebben le fogják bonyolítani. Azért még hozzám vágták, hogy bánni fogom, de 20 év után sem bánom, büszke vagyok, hogy az én akaratom érvényesült az iskolai bürokráciával szemben.
A fő kérdésedre egy régi kérdésben a #8-as jól összefoglalt választ ad:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
7-es marhaságokat beszél, az semmit nem jelent, hogy valakit hidegen hagynak ezek a formális, erőltetett bohóckodások. Én sem voltam ott a szalagavatómon és semmiről nem maradtam le, a ballagásra is csak azért mentem el, mert épp ráértem, de az is egy kínszenvedés volt, jöttem is haza egyedül, amint lehetett.
A cirkusszal ne foglalkozz. Megmondtad, hogy nem mész, mindenki időben megtudta, ez ennyivel le van tudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!