Miért nem érti meg senki hogy nem akarok menni szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Közöltem az osztály"főnökkel" hogy nem fogok ott lenni, erre akkora cirkuszt rendezett mint a mónika showban a bézbózütős állat, anyám is veszekszik velem emiatt, miért nem fogják fel hogy még ukrajnába is szívesebben mennék harcolni mint erre a szarra?2022. okt. 10. 20:19
11/15 A kérdező kommentje:
Ki az a balázska? nem utánzok senkit
2022. okt. 11. 18:41
12/15 anonim válasza:
Egy szalagavató ünnepély, ahova azért mennek a diákok, hogy jól érezzék magukat. Tehát aki nem érzi ilyen eseményen jól magát, annak nem szabad mennie, neki is rossz, meg a többiek hangulatát is elronthatja egy szenvedő ember.
13/15 anonim válasza:
Én se voltam ott a szalagavatón, s azóta is örülök ennek, egy szenvedéssel kevesebb volt az életemben.
14/15 anonim válasza:
Aki nem szereti a szalagavatót, annak is kötelessége ott lenni, szenvedje csak végig az ünnepélyt! Úgy kell neki, miért ment középiskolába?
15/15 anonim válasza:
Ne menj ha nem akarsz, és kész. Én is ilyen voltam, nem ment a tánc, nagyon izgulós is voltam, így simán kihagytam és kész. Semmi probléma nem lett belőle, és ma sem bánom hogy akkor így döntöttem. Én annak idején ügyesen építettem fel egyébként, hogy a különböző fakultációk és különórák miatt valahogy pont soha ne legyen időm a próbákra járni, mindig lett valami időpont ütközés 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!