Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloweenkor milyen jelmezt...

Halloweenkor milyen jelmezt tud felvenni egy duci nő?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék kövér Wednesday Addams lenni. Még a nagydarab boszorkány elmegy, de az is inkább a vékonyaknak áll jól.

Valami ötlet?

Kérlek titeket, hogy hanyagoljátok a “fogyjál le” meg hasonló válaszokat. Anélkül is rosszul érzem magam a súlyom miatt.

2022. okt. 15. 09:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem bármi lehetsz. Mármint, pl. boszorkányos ruhánál is tudsz olyat találni, ami neked előnytelenebbül áll, de olyat is, ami jól áll. De ez akkor is így lenne, ha nem lennél duci. Nem minden ruha áll jól mindenkinek. Mert pl. ha boszorkány akarsz lenni, oda is van több fazonú, típusú jelmez, csak meg kell találnod azt, ami neked jól állna. Vagyis nem tudom, hogy honnan akarod beszerezni a ruhát, de szerintem előbb gondolj három dologra, ami szívesen lennél. Aztán pedig menj fel pinterestre, és írd be angolul azt az adott nevet, majd írd mögé, hogy "custome", és nézz körbe, hátha inspirálódsz, és kapsz valami ötletet, hogy milyen fazonú ruhát kéne keresned. Amúgy szerintem tökre tudnál olyan boszorkány ruhát találni, ami tök jól állna neked.
2022. okt. 15. 18:43
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
A boszi is lehet jó, de szerintem a tök is aranyos ötlet. Attól is függ, pontosan milyen alkalomra kell, meg az illető stílusától.
2022. okt. 15. 18:45
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Szellem, egy nagy lepedővel. Vicces is és nyugodtan érezheted jól magad.
2022. okt. 15. 23:47
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Én sminkelésre fektetném a hangsúlyt a jelmez helyett. Annyi ilyen van már neten, zombifej, lenyúzott bőr, halálfejes festés, ha cukibb típus vagy, sellős smink, játékbabás... ezek mind olyan dolgok, hogy normál ruhatárból lehet hozzá "bulis" ruhát választani; biztosan van olyanod, ami jól áll.

Pl. én valamelyik éven vérző felszakadt sebeket applikáltam az arcomra, a "bőrszéleket" zichereis tűvel szúrva át és fogva össze. Közben karikásra sminkeltem magam, stb.

2022. okt. 16. 00:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kanod, akkor legyen ő a menekülő Indiana Jones, te meg a hatalmas kőgolyó amelyik üldözi és gurul utána.
2022. okt. 16. 01:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ursula a Kis hableányból?
2022. okt. 16. 04:18
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

- Miss Röfi a Muppet Showból.

- Ursula, és szerezz magad mellé Dr Bubót.

Ha nem ilyen cosplayeset szeretnél, hanem általánosat, akkor tökhintó, Szaturnusz, gömbhal, dinoszaurusz

2022. okt. 16. 07:19
 18/23 anonim válasza:
29%
Jabba elég jó.
2022. okt. 16. 08:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Jókat nevettem.

A legtöbb jelmezt sajna nem tudnám honnan beszerezni. Pedig a kis hableány ursulája nem is lenne rossz. Bár a párom lehet, hogy kiszeretne belőlem.

A sminkelés tényleg jó ötlet. Erre eddig nem is gondoltam, hogy jelmez nélkül is lehetek halloweenes.

Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon kreatívak vagytok.

2022. okt. 17. 10:53
 20/23 anonim válasza:
100%

ha közeli baráti körrel bulizol, és nem feltétlen ijesztő szettet szeretnél, balerina?

egy (hát... inkább kövér m, mint duci) barátnőm (aki nem mellesleg gót stílusú) mikor beállított nálunk rózsaszín dressz, tütü, balettcipővel vitte a prímet. egy kis egészséges önkritika:D

2022. okt. 17. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!