Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci husis csajok titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci husis csajok titeket milyen típusú srácok szoktak megkörnyékezni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint imádom a husis lányokat nagyon szépek vagytok😊

2022. okt. 3. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
A kövér nök mindig a vékony, már már sovány pasikat szokták magukhoz láncolni...
2022. okt. 4. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Olyan kell aki belefer a hasába
2022. okt. 4. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Az első jól mondja. Kövér nő vagyok, mindig vágytam egy nálam nagyobb darab, jó húsos, macis pasira, de esélyem sincs rá. Csak és kizárólag vékony pasik próbálkoztak mindig is.
2022. okt. 4. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
2-es dilidoki szeretettel vár.
2022. okt. 4. 08:35
 5/5 Csicuki ***** válasza:
87%
Nekem inkább vékonyabb vagy átlagos testalkatú barátaim voltak de nyilván mert nekem ez tetszik jobban. Próbálkozni próbálkozott mimdenféle testalkatú esddig de a kinézete úgy sem elég magában 😅
2022. okt. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!