Szerintetek ha elvégeznék egy varró tanfolyamot és varrnék ducikra lenne kereslet rá? Jómagam is duci vagyok, nehezen találok ruhát magamra.
Mivel te is ebben a csónakban evezel, ezért nyilván van egy piacismereted. Nézd meg az árakat, na annyi a piaci ár. Azt a piaci árat kell gazdaságosan kihozni. Egy ilyen projektet érdemes legalább 20% profittal csinálni.
Egy ilyen projekt kivitelezéséhez egyébként sok ember kell, nyilván nem iratkozhatsz be minden tanfolyamra, miközben itt alapvetően a menedzseri munkáról beszélünk.
Persze ha neked valamiért a varrónői pálya tetszene, akkor menj varrónőnek. Munka meg majd lesz úgyis.
Köszönöm szépen ez igazán hasznos válasz volt.🙂 Valójában egy kisebb városban lakom, ahol mi ducik (80 kg körüliek) nem kapnak maguknak ruhát. Legalábbis nem olyan amit szeretnének. Magyarul átalakításra szorulnak a ruhák. Vagy bővebb vagy szűkebb vagy hosszabb mint ami jó lenne. Ebben segítenék. Itthoni munkára gondoltam.
Elég jó szakmáim (3) vannak, érettségim is van, jogsim is. Csak gondoltam lehet lenne rá kereslet. Csak gondoltam megkérdezek mást is mit gondol erről a témáról. Köszönöm hogy írtál.🙂
Volt egy haverom, 205 cm magas volt, és 170-180 kg. Azt mondta, hogy rá még az óriásboltban sincs ruha, mindent csináltat magának.
Testépítő volt a csávó.
Szóval lehet rá kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!