11/23 anonim válasza:
"Mindenki eredendő bűntől mentesen születik. Kevered a szezont a fazonnal."
Teljesen téves, amit állítasz, azért "eredendö" bün a neve, mert mindenki ezzel születik, ezt törli el a keresztelés!
De ha szerintem mást jelentene, akkor írd már le, mit és miért!
13/23 anonim válasza:
#7 - A terhesség valóban 40 hétig tart, viszont itt nem Mária Jézussal való terhességéről van szó, hanem Mária születéséről ahogy a #8-as hozzászóló is leírta.
14/23 anonim válasza:
10# Ezeket te honnan szedted?
Mi köze Szent Anna fogantatásának a lányáéhoz??
Mert kb semmi. Mária szűzen fogant.
Erről van itt szó, ez a kérdés.
Egyébként én arra gondolnék hogy Gábriel üdvözletét lehetne annak tekinteni?
15/23 anonim válasza:
mindenképpen fogamzásra fogékony, termékeny napra
17/23 anonim válasza:
December 8-án van az emléknapja, viszont egyáltalán nem biztos, hogy akkor is történt.
18/23 anonim válasza:
Gyümölcsoltó Boldogasszony Jézus fogantatásának, illetve a születése hírüladásának főünnepe, melyet a római katolikus egyház március 25-én ünnepel.
19/23 anonim válasza:
Mária születésének az ünnepe pedig szeptember 8-án (Kisboldogasszony) van , ami igazolja, hogy a december 8-i szeplőtelen fogantatás ünnepe nem közvetlenül Jézushoz kötődik.
20/23 anonim válasza:
Ugye tudjátok, hogy ez csak értelmezés kérdése, az értelmezést pedig egyház közli le, tehát egyháztól függ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!