Félek jó lesz -e a ruha és a hajviselet, amit választottam az esküvőmre, hogy nyugodjak meg?
Hamarosan itt lesz a várva várt napunk, az esküvőnk.
Már 2 éve készülök rá és olyan fél éve foglaltam le a ruhám. Előtte nagyon sok ruhát megnéztem és boldog voltam, hogy végre találtam egyet, amire rögtön igent mondtam amint felvettem, annyira tetszett.
Most nem tudom mi van velem, de elbizonytalanodtam a ruhával kapcsolatban, ami olyan rossz érzés.
Most már azt érzem túl letisztult ez a ruha es inkább lehet jobb lett volna egy szatén szoknyás helyett egy tüllös ahol sok csipke van a ruhán.
A hajamban is elbizonytalanodtam. Ki lesz engedve, de lehet konty kellene.
Nem tudom mi van most velem.
Egy hét az esküvőig, de én nem tudok aludni.
Felvagyok hajnalokig.
Volt már így valaki????:((((
A ruhát már cserélni nem fogom, hisz most szűkítik. Màr meg volt a főpróba, ahol bevették méretre.
Kivolt engedve:) és nem bánom, mert végig tartós volt. Menyecsketánchoz feltűzettem, én buta, de megbántam, mert kevés idő volt feltűzni, azt hittem stabil, de táncnál szét jött:D
Már most egy életre meg jegyeztem:'D
De nem bánom, majd a videón nevetek rajta egyet. :))
Igen poén volt ahogy a kilógó tincseket próbáltam visszatűznixd
Komolyan hüyle voltam, hogy a klassz kiengedettet ami még éjfélkor is jól állt elrontlttam, de nem bánom, mert ez is én vagyok, aki ragaszkodott ahhoz hogy az újasszonynak kontya van😂🙂 de màr ezt senkinek nem javasolnám, ezt a variálást:)
Köszönjük, eskúszöm, hogy úgy lesz:D nagyon szeretni fogom őt!:p:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!