Félek jó lesz -e a ruha és a hajviselet, amit választottam az esküvőmre, hogy nyugodjak meg?
Hamarosan itt lesz a várva várt napunk, az esküvőnk.
Már 2 éve készülök rá és olyan fél éve foglaltam le a ruhám. Előtte nagyon sok ruhát megnéztem és boldog voltam, hogy végre találtam egyet, amire rögtön igent mondtam amint felvettem, annyira tetszett.
Most nem tudom mi van velem, de elbizonytalanodtam a ruhával kapcsolatban, ami olyan rossz érzés.
Most már azt érzem túl letisztult ez a ruha es inkább lehet jobb lett volna egy szatén szoknyás helyett egy tüllös ahol sok csipke van a ruhán.
A hajamban is elbizonytalanodtam. Ki lesz engedve, de lehet konty kellene.
Nem tudom mi van most velem.
Egy hét az esküvőig, de én nem tudok aludni.
Felvagyok hajnalokig.
Volt már így valaki????:((((
A ruhát már cserélni nem fogom, hisz most szűkítik. Màr meg volt a főpróba, ahol bevették méretre.
A ruhám, ha valakinek van kedve megnézni, googlebe annyit kell beírni, hogy:
Rhoda 2075
Hát igen rengeteg szép ruha van. Tetszett, hogy ez olyan különleges és letisztult a szaténnal.
De most kicsit ideges lettem amiatt, hogy lehetett volnq az alja habos babosabb, csipkésebb, tüllösebb.
Remélem nagyon fogok tetszeni a páromnak.:)
Úr isten de szupi ez a ruha!!! Hallod, anyukám, ezt odateszed rendesen! Ehhez teljesen mindegy milyen a hajad, ha nem fésülködnél csak borzolva rá a hajlakk azt csókolom, az is csúcs lenne!!!
Kicsit ne azon az 1 napon járjon az agyad! Párod van, ne hanyagold el és ne menj át HP-ba 1 szaros nap miatt, ami amúgy ez alapján fullos lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!