Lánykéréshez szeretnék tippeket kérni, hol kérjem meg a Kedvesem kezét ?!
Figyelt kérdés
Imád hegyvidéki tájakra utazni.
Szeretném egy gyönyörű helyen megkérni a Kezét, ahol csodás kilátásban lenne része/részünk.
Kérhetnék tippeket, milyen csodás helyeket ismertek itthon Magyarországon, ahol alkalmas lenne?! Mindenképpen egy magasabban elhelyezedő területre gondolok,ahonnan a kilátás szép.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 29. 02:17
1/16 anonim válasza:
Nekem szilvasvarad a kedvenc helyem. És gyönyörű is.
2/16 anonim válasza:
Mondjuk a Prédikálószék. FONTOS: bárhol megkérheted, de kettesben legyetek!
3/16 anonim válasza:
Ha ilyen nyálas pasim lenne, tuti menekülnék. Biztos, hogy férfi vagy? Illetve biztos lány az a lány?
4/16 anonim válasza:
#3: Ja, a "Kezét" nagybetűvel, ez nekem is gyanús.
6/16 anonim válasza:
#Őszinte Igaz Szerelem
#nagy nagy troll
7/16 anonim válasza:
Mecsek-Csodarét
Szerintem romantikus! Nem nyálas.
8/16 anonim válasza:
Melyik országrészben laktok, és fontos, hogy közeli legyen (pl. kimehessetek évfordulókon), vagy olyat akarsz, ami messzebb van, ezért különlegesebb?
9/16 anonim válasza:
Budapest, Jánoshegyi kilátó, libegő tetejénél.
Vagy Badacsony, Kisfaludy ház, hegytető balatoni panorámával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!