Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Kinek hogy sikerült az idei...

Kinek hogy sikerült az idei első fél éve? Voltak olyan tervek amik nem valósultak meg?

Figyelt kérdés

Egy kérdésnél láttam hogy az egyik válaszoló feltette ezt a kérdést, de senki nem válaszolt még rá. Ha látja, remélem nem haragszik hogy kiírtam.

Nekem egyedül a lovaglás nem. Idén szerettem volna, mivel még életemben nem últem lovon. Valamiért mindig féltem tőle, ezért most bakancslistás. Remélem idén még megvalósul. A nyaralásról nem panaszkodhatok, itthon mentünk el nyaralni és szuper volt.

2021. aug. 25. 10:34
 1/2 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Nagyon komoly ütemterven nem volt, inkább csak azt tudom mondani, hogy kevésbé haladtam a terveimmel, mint szerettem volna. Ez azért bosszantó, mert a járvány miatt sokkal több időm van, mégsem használom ki.
2021. aug. 26. 06:49
 2/2 anonim válasza:
Én szegény vagyok semmi nem valósul meg
2021. dec. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!