Ciki lesz ha konfirmálásom után nem megyek el az első urvacsorára?
A protestáns egyházak szokásai (nem tudom, hogy van-e erre előírás, de talán nincs), tehát a szokások szerint illő elmenni. Ha ateista vagy, nem kellett volna konfirmálnod.
Ha van nyomós okod, akkor inkább tudasd a pappal.
En ma konfirmaltam es en biztos h az elkovetkezendo honapokban, ha megtehetem megyek urvacsorazni. Egyebkent mas az, ha azert nem mesz el, mert a szomszedod anyjanak az unokaoccsenek az anyosanak a batyja eskuvoje vasarnap reggel lesz es mas az, ha azert nem mesz el, mert nincs kedved/inkabb aludnal. :/
Illetve attol fugg, hogy mit szamitunk kinfirmacio utani elso vacsoranak. Ha a konfirmacioi istentiszteletre nem akarsz elmennj, az gaz. Ha a konfirmaciodon vettel urvacsorat es a kovetkezore nem akarsz menni, az is gaz, de kevesbe megerthetetlen. (szerinem)
A ciki az, hogy nincs hited, de próbálsz megfelelni egyéb elvárásoknak!!! Ennél cikibb nincsen!!!
Döntsd el magadban, hogy van hited vagy nincs hited és állj ki mellette!!! Ez így fer és így tiszta Isten előtt is!!! Vagy legyél hideg, vagy legyél forró, mert a langymeleget senki sem bírja elviselni!!!
Jel.3,16. Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!