Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Milyen szabályokat és etikette...

Milyen szabályokat és etikettet érdemes tudni az esküvőről?

Figyelt kérdés
Semmit nem tudok az eküvőkről és az azt követő lagzikról szóval szó szerint minden információ érdekel. A gyűrűtől kezdve az esküvői tortánt át a vőfélyig minden. Amiket említettem azokról sem tudok semmit csak annyit hogy egy esküvő része.

2021. máj. 19. 04:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindkét oldal érdekelt volna. Akkor is ha nekem kell menni esküvőre és akkor is ha nekem lesz esküvőm. Eddig teljesen introvertált voltam, nem beszélgettem és barátkoztam senkivel, mostanában viszont lettek barátaim és ha valamelyik barátomnak vagy közeli rokonának esküvője van arra meghívnak, de a barátnőm is szeretne esküvőt. Köszönöm a válaszokat!Jöhetnek még nyugodtan pontosítások, szabályok.
2021. máj. 23. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!