Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit csináltok idên a két...

Mit csináltok idên a két ünnep között?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alszunk.
2020. dec. 26. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Amit az év minden más napján
2020. dec. 26. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
dolgozom.
2020. dec. 26. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt amit január-december között vagyis semmit.
2020. dec. 26. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Elintézek mindent, amire az elmúlt hetekben nem volt idő: fodrász, kozmetikus, találkozás a szetetteimmel stb.
2020. dec. 26. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Kikapcsolódom, pihenek és ünneplek, jól megérdemelten, ez után a cseppet sem szokásos, megpróbáltatásokkal teli, elég bonyolult és nehéz félév után. Végre szégyenérzet nélkül alszom 10-10:30-ig és fent maradok minimum 1-ig, vagy amíg nem vagyok fáradt, szégyenérzet nélkül, filmezek, TV-zek, internetezem, időt töltök a családommal, élvezem az ünnepi hangulatot a karácsonyfával, a mézeskaláccsal, az ajándékok próbálgatásával, a karácsonyi filmekkel és zenékkel stb., készülődöm a következő ünnepekre, olyanokat csinálok, amikre előtte időm vagy energiám nem lett volna (sütés, főzés, kézműveskedés), felelevenítem az emlékeket, olvasok és még sorolhatnám.
2020. dec. 27. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Karácsonyfa, csillagszórók, Betlehemek, templom, családdal töltött idő, zenék, filmek és miegyéb.

2020. dec. 27. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Dolgozom.
2020. dec. 27. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Hála égnek szabin vagyok, úgyhogy döglök az ágyban és tévézek vagy netezek egy hétig. :D Más programom nincs, úgyse lehet sehova sem menni a vírus miatt, meg hideg is van, szóval nem szándékozom kimozdulni.
2020. dec. 27. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!