Mit lehet ma csinálni? Ti mit csináltok? (ma, okt.23. )
Figyelt kérdés
Én nagyon unatkozok :((2013. okt. 23. 16:39
1/2 anonim válasza:
Sorozatot néztem, tanultam, edzőteremben voltam, és pihentem. Egyszóval kb. mint hétvégén :DD
2/2 piriiiiii válasza:
11 körül felkeltem, rendet raktam, olvastam, kiderítettem, hogy eddig miért nem tudtam megnézni a gépen a videóimat, úgyhogy aztán videókat néztem, aztán elmegyek futni majd úgy 7 körül, de előtte talán matekozni kéne...
Hogy mit lehet ma csinálni? Hm... hát a kérdés számomra egyértelműen butaság. Sosem nézem, hogy mikor milyen nap van, hétvége, iskola, ünnep, születésnap, szünet, akármi. Mindig azt csinálom, amit jónak érzek. Ezek a napok amúgy is csak emberi kitalációk. Nézd meg a Psycho-t, jó film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!