1/16 anonim válasza:
Semmit.Magyarországon nincs halloween.
Bár néhány helyen csinálnak valami kis gyenge "halloween buli" utánzatot,de annak köze nincs az amerikai ünnephez.
2/16 anonim válasza:
Anya születésnapja van, feldíszítjük a házat, faragunk tököt, sütünk egy sütit és filmetnézünk :)
4/16 anonim válasza:
Iszunk. Tisztelgünk Halottak napja alkalmából halottaink után, közben elmegyünk egy beöltözős buliba és ja, iszunk. :)
5/16 anonim válasza:
mi feldiszitjuk a karacsonyfat, majd kutyaszarral toltjuk meg a nyuszifeszket, mindennek tetejebe bebaszunk rendesen
6/16 anonim válasza:
én fel szoktam díszíteni a lakást és a családot összehívatom a szüleimmel és vetélkedőt csinálok előtte
7/16 anonim válasza:
dolgozok aztán hazamegyek aludni
9/16 Harmonii válasza:
evangélikus vagyok 31-én van a reformáció ünnepe én templomba megyek. 1-jén temetőbe
10/16 anonim válasza:
Füvezek. Berugok. WoW-ozok. Meg megkurom a nőmet valami beteges jelmezbe :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!