Mit tegyek? Egy szörnyű dolgot tettem karácsony napján? Hogy tudnám kijavítani? Iszonyatosan bánom...
Figyelt kérdés
Nagyon felbosszantottak a szüleim, majd azt mondták nekem, hogy tiszta szívükből gyűlölnek, hogy utálnak és hogy nem akarnak többé látni sem. Erre nagyon felkaptam a vizet és dühkitörésem lett. Azt ordítottam dühömben, hogy kiirtanám az egész emberiséget és a világmindenséget, mert, mindenki gyűlöl és ellenem van. Istent becsméreltem. Gyűlölöm magam utólag is és nagyon bánom. Soha nem fogok bűnbocsánatot nyerni, sem Istentől, sem az emberektől, mert egy undorító, féreg állat vagyok, kár élnem! Mit tegyek?2020. dec. 26. 16:57
22/22 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nincs isten. Eggyel kevesebb probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!