Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy szörnyű...

Mit tegyek? Egy szörnyű dolgot tettem karácsony napján? Hogy tudnám kijavítani? Iszonyatosan bánom...

Figyelt kérdés
Nagyon felbosszantottak a szüleim, majd azt mondták nekem, hogy tiszta szívükből gyűlölnek, hogy utálnak és hogy nem akarnak többé látni sem. Erre nagyon felkaptam a vizet és dühkitörésem lett. Azt ordítottam dühömben, hogy kiirtanám az egész emberiséget és a világmindenséget, mert, mindenki gyűlöl és ellenem van. Istent becsméreltem. Gyűlölöm magam utólag is és nagyon bánom. Soha nem fogok bűnbocsánatot nyerni, sem Istentől, sem az emberektől, mert egy undorító, féreg állat vagyok, kár élnem! Mit tegyek?

2020. dec. 26. 16:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon bánom. :'-((
2020. dec. 26. 18:33
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Ha jól látom a lehnagyobb bajod az egészbő hogy Istent becsmérelted. De nem erre van a gyónás? Ha tényleg megbántad Isten is megbocsájt nem? Magadnak is meg kell bocsátani, semmi értelme ostorozni magad.

Amúgy nem csak az a kérés hogy miért kaptál dührohamot. A szüleiddel is nagy baj van ha ilyeneket mondanak. Higy mondhat ilyet egy szülő a gyerekének? Nálatok nagy feszültség van valami miatt, ezért pattanhatott ki vita abból hogy leülöttél valamit. Kölcsönös bicsánatkérés lenne jó, de nyilván ezt te nem erőszakolhatod ki belőlük.

2020. dec. 26. 18:51
 13/22 anonim válasza:
59%
Lol velem minden nap ez van
 14/22 anonim ***** válasza:
*egészből 🙂
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Magam reszerol en megbocsajtok :) ... na de aztan mostantol tessek megenni a spenotot es a leckedet is mindig csinald meg!
2020. dec. 26. 19:03
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Na jo .... most mar elarulom .... a Pokol egyaltalan nem rossz hely .... tisztara mint a napfenyes Califorgia :)))
2020. dec. 26. 19:04
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Kérj bocsánatot, aztán segítséget szakembertől.
2020. dec. 26. 19:16
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Elég lett volna annyi,hogy elmész a wc-re,kiüríted magad,aztán kijössz és csak annyit mondasz,hogy ha az én véleményem pedig érdekel titeket,akkor ott van,nézzétek meg.
2020. dec. 26. 19:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod.Tovább kell lépned,a saját lábadra kell állnod és élned kell a saját életedet.
2020. dec. 26. 20:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Szegényke. Próbáld túltenni magad, ne büntesd magad. Szerintem megbocsájt neked mindenki.

Sajnálom, hogy így viselkednek veled a szüleid, drukkolok, hogy minden jóra forduljon :)

2020. dec. 28. 21:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!