Ha Pestről küldök Tiszaföldvárra csomagot és december 23- ig oda kell, hogy érjen, akkor mikor adjam fel?
Dec. 19-ig célszerű lenne.
Egyébként a Foxpost ilyenkor szívás lehet, mert tavaly decemberben többször is jártam úgy, hogy az automata tele volt, és nem tudtam feladni a csomagot. Háromszor kellett feleslegesen odamennem. Képzelheted, milyen idegesítő egy ilyen helyzet.
Az automata csak a feladó részéről szükséges. Foxpost automatába berakod a csomagot, és a futár házhoz viszi. Semmiben sem különbözik a postától. Ja, de. Nem kell címirat készítésével bajlódni, mert ők kinyomtatják helyetted. És nem kell sorban állni. Én ezért szoktam használni a Foxpostot házhoz szállításra is. És az árai is alacsonyabbak a postáénál, de ez nem mindenkinek szempont, megértem.
Abban igazad van, hogy december közepén nem biztos, hogy lesz hely az automatában feladáskor. Ezért a posta jobb. De évközben az automata a jobb (szerintem)
MPL üzleti csomag feladással kérhető 1 napos kézbesítés is!
Bővebb infomáció a Postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!