Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ha Pestről küldök Tiszaföldvár...

Ha Pestről küldök Tiszaföldvárra csomagot és december 23- ig oda kell, hogy érjen, akkor mikor adjam fel?

Figyelt kérdés

2019. dec. 11. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A lehető leghamraabb add fel, karácsony tájékán kiszámithatatlan a kézbesitési idő.
2019. dec. 11. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Foxposttal add fel, van házhozszállítás opció is, ha a csomagautomata nem jó. 3 nap alatt odaér, tuti, az ára is baráti. A Magyar Posta nem csak karácsonykor kiszámíthatatlan, a mezei számlaleveleket 2 hét mire kézbesítik.
2019. dec. 11. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Dec. 19-ig célszerű lenne.

Egyébként a Foxpost ilyenkor szívás lehet, mert tavaly decemberben többször is jártam úgy, hogy az automata tele volt, és nem tudtam feladni a csomagot. Háromszor kellett feleslegesen odamennem. Képzelheted, milyen idegesítő egy ilyen helyzet.

2019. dec. 11. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Dec 15-ig. A webáruházak is ezt lövik be, akik postával dolgoznak.
2019. dec. 11. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Jó ötlet az automata Tiszaföldvárra...ja nem.Hahó!Nincs automata ott,se foxpost,se MPL,ráadásul ilyenkor sokszor tele is vannak.Viszont napi szinten postázok és az MPL sima csomag is 1 max.2 nap alatt ott van bárhol.
2019. dec. 15. 06:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az automata csak a feladó részéről szükséges. Foxpost automatába berakod a csomagot, és a futár házhoz viszi. Semmiben sem különbözik a postától. Ja, de. Nem kell címirat készítésével bajlódni, mert ők kinyomtatják helyetted. És nem kell sorban állni. Én ezért szoktam használni a Foxpostot házhoz szállításra is. És az árai is alacsonyabbak a postáénál, de ez nem mindenkinek szempont, megértem.

Abban igazad van, hogy december közepén nem biztos, hogy lesz hely az automatában feladáskor. Ezért a posta jobb. De évközben az automata a jobb (szerintem)

2019. dec. 15. 08:18
 7/9 anonim válasza:
Holnap ad fel föltétlen!
2019. dec. 15. 11:34
 8/9 anonim válasza:
57%

MPL üzleti csomag feladással kérhető 1 napos kézbesítés is!

Bővebb infomáció a Postán.

2019. dec. 17. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Minek kérne üzleti csomagot,mikor a sima is ott van 1 nap alatt?Ja tudom.Úgy több a bevétel...
2019. dec. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!