Ti mit kaptatok 8. -os ballagásra?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 19:46
11/32 anonim válasza:
a "ballagás" egy selmecbányától lopott, lebutitott szr. Legalább a dalokat cserélnék le , hogy illjen is a diákokhoz, ne bányászénekeket énekeltessenek velük.. te jó ég..
13/32 anonim válasza:
Ezüst nyakláncot és karkötőt, nagyon sok csokrot, libri ajándékkártyákat, tofiffee-t, egy utat a schönnburg-i kastélyba, egy telefont mert a régi bépernyője teljesen tönkrement, öleléseket, puszikat, vendégséget
14/32 anonim válasza:
Megboldogult nagymamámtól egy ezüst karperecet.
Máig hordom.
32N
15/32 anonim válasza:
Sok virágot,édességet,arany karláncot,karórát.
16/32 anonim válasza:
Rokonoktól virágokat.
Szüleimtől egy órát. De nem valami értékes aranyórát kell elképzelni :) Csak szerettem volna egy órát, mert nem volt, és azt kaptam meg ballagásra.
18/32 anonim válasza:
2002
anyámtól
Siemens A35 telefont (9900 Ft volt)
apámtól
3 darab 4500Ft-os feltöltőkártyát
keresztszüleimtől
tudományos számológépet
meg persze virágot, édességet, stb stb
19/32 anonim válasza:
Ballagási tarisznyát, benne pogácsa és 10 fillér, illetve egy csokor virágot, rajta egy szalag "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." felirattal.
20/32 anonim válasza:
Könyvet, pénzt, új szemüveget. Plusz a szüleim beszállnak egy laptopba némi pénzzel, ez csak a bónusz, amiért jól teljesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!