Hogyan kell megszervezni egy bulit?
ha sima hazibulit szeretnel, akkor ugye alapbol tudni kell hogy hany ember fog eljonni, hogy tudj kalkulalni a mennyisegekkel.
tudnod kell, hogy milyen kajat / piat szeretnel felszolgalni, es hogy ezt te fogod e egyedul finanszirozni, vagy osszedobos lesz. ( elore fejenkent beadott penz / batyus bal)
ha mondjuk 10 fo lesz, akkor erdemes fejenkent 1 liter nem szeszes itallal szamolni, fejenkent 1-2 sorrel es vmennyi tomennyel ( te ismered a bandat).
kajabol legyen mindenkepp valami, legalabb valami ragcsa, ami felszivja az alkoholt :)
nálunk ez a "buli korszakban" úgy volt, hogy volt egy srác a heveri társaságban, akinél mindig volt a buli. Bandáztunk, aztán jött az ötlet, hogy "bazzeg, este buli". Akkor egy valaki körbetelefonált pár embert, akik úgyszintén elkezdtek telefonálni. Én beültettem a 2 havert az autómba, kiborítottuk az előző buli becsületkasszáját (a vendégek tetszés szerinti donációt raktak bele a buli során). Abból megvettük kb 1 óra alatt az esti kellékeket. A hangcucc adott volt, szerencsére kevés fénytechnika is, otthon összedobtam a zenét a bulira, vittem át haverhoz, este 7-re meghozta hatását mindig a telefonálgatás, volt, hogy majdnem 30-an voltunk, így mindig sikerült "diszkó hangulatot" csinálni a házibuliból. Reggel tutira aludt a lakásban pár gyökér, akiket még részeg állapotban nem volt nehéz rábeszélni a pakolásra, így az is meg volt oldva mindenféle kellemetlenség nélkül.
Szóval mi nem kerítettünk neki nagy feneket. Pár óra alatt megszerveztünk egy-egy bulit, nem egyszer volt (amikor szabad volt az egész hétvége), hogy egy kisebb lazulós megszakítással ugyan, de péntek este kezdtük, és vasárnap hajnalban lett teljesen vége a bulinak.
Nem nagy művészet, csak mint minden másra, erre sem szabad "rágörcsölni".
Elöször össze írod, hány embert akarsz meghívni.
Aztán kitalálod, hogy hol is legyen a buli. Pl otthon, vagy bérelni kell helyiséget...
Ha pl egy kertipartit csinálsz, akkor ki kell találnod, hogy minden kaját, piát te veszel, kész´tiesz, vagy összedobos lesz, mindenki hozza amit akar/vagy megbeszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!