Hogyan kell megszervezni egy születésnapi bulit?
Anyukám október 16-án 33, nevelőapám október 17-én 34 éves lesz. Arra gondoltam, hogy szerveznék nekik egy közös szülinali partyt, de még sosem csináltam ilyet :D. Hogy kezjek bele? Mire kell figyelni? Ha valaki már szervezett meglepetésbulit (esetleg a szüleinek is), kérem adjon tanácsot! ;) Előre is köszönöm!
13/F
Kitűzöd az időpontot. Meghívod, akiket meg szeretnél.
Elintézed, hogy estig, a buli kezdetéig ne legyenek otthon. Pl. megkéred a nagynénid, nagybácsid, testvéred, fene tudja kit, hogy vigye el őket valahova aznap délután.
Megrendeled a tortát. Aznap délután elmész érte.
Időközben megveszed a díszítést, feldíszited a lakást. Veszel harapnivalót, nassolnivalót (chips, gyümölcsök, saláták, bonbonok, stb. rokonok esetén megkérheted, hogy süssenek valamit).
Az alkoholt megveteted egy nagykorú rokonnal, az üdítőket megveheted magad is.
Összeválogatsz pár zenét, amit tudod, hogy szeretnek. Ezeket elindítod kicsit azelőtt, mielőtt hazavárod őket.
A meghívásnál ügyelsz arra, hogy a vendégek kb. fél órával előbb ott legyenek, mint a szüleid.
Mire hazajönnek, addigra elbújni.
Megszervezni nem egy nagy dolog, de nem kerül ez 13 évesen kicsit sok pénzbe?:) Ha nagyszülőket vagy nagybácsikat, stb. bevonsz a szervezésbe pénzügyileg, talán egyszerűbb!
Szia!
Oh nagyon szépen köszönóm ezt terjedelmes választ ;)
Nem, a pénz nem számít, 40 körül godoltam a balura + az ajándék :)
Nagyszülőktől azért fogoknémi segítséget kérni a szervezésben :)
Mégegyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!