Átmentem egy hatosztályos gimibe es nem lesz ballagáson, attol apa rendezhet nekem ballagasi bulit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 21:18
1/11 anonim válasza:
Apád azt rendezhet neked, amit akar, na meg, amire van pénz!
2/11 anonim válasza:
Persze hiszen úgy mond elballagtál az általánosból csak nem nyolcadik befejezése után.
Amúgy meg erre nincs szabály hogy rendezhet e apukád ilyet.
Sok sikert a gimibe:)
3/11 anonim válasza:
Nekem ez volt az első évem a 6osztályosban. Nem volt semmi buli. De ha akkarod akkor simán lehet rendezni. Akár házibuli címszó alatt is:)
4/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz életed végéig ugyanabban az iskolában tanulni járni, előbb-utóbb befejezed és akkor lesz ballagásod...
5/11 anonim válasza:
Miért ne rendezhetne? Nincs szabályozva, hogy ki mikor rendezhet bulit...
6/11 anonim válasza:
Nem! És ezentúl soha semmit sem szabad megünnepelned maximum az április 1.-ét. Ha apa ad hozzá susit
7/11 anonim válasza:
hatos, veled teljes mértékben egyetértek
8/11 anonim válasza:
Én is átmentem egy hatosztályos gimnáziumba és engem különösebben nem nagyon érdekelnek a ballagásos dolgok, de szerintem teljesen nyugodtan rendezhettek ballagási bulit. Végül is a magánéletedbe semmilyen kívülálló se szólhat bele!
9/11 anonim válasza:
Én nyolcosztályosba járok, és egyáltalán nem hiányzik a ballagás. De ha te, vagy az apukád szeretnétek bulit tartsatok, nincs akadálya. (Bár én személy szerint nem látom értelmétén, de a ti dolgotok)
10/11 anonim válasza:
Szerintem persze,hogy lehet !!
Ezt ti döntitek el,hogy akartok e rendezni egy bulit..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!