Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » A szalagavatót és szalagtűzőt...

A szalagavatót és szalagtűzőt hogyan vagy milyen módon lehet kihagyni?

Figyelt kérdés
Az ilyen trollok kérem offolják magukat értelmes választ szeretnék. Nem szeretnék elmenni egyikre sem és milyen okkal húzhatom ki magam alóla?
2015. máj. 13. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mész el és kész. Ennyi.
2015. máj. 13. 21:54
 2/7 anonim válasza:
49%
Lábtörés (úgy, hogy fekvőt kapsz), himlő, fertőző betegség, tüdőgyulladás.
2015. máj. 14. 13:36
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem kötelező el menni. Nekem is ebben a tanévben volt, és nem mentem el. Max. az osztálytársaid meg az osztályfőnököd fújni fognak rád, de ennél nagyobb gondod nem lesz belőle. És a szallagot akkor is meg fogod kapni. Legalábbis én meg kaptam.
2015. máj. 14. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki a választ mert konkrétan arra gondoltam csak, hogy majd az osztályfőnök meg az osztálytársak mit szólnak majd...Nekem ez az egész erőlködés mindenki másnak unalmas meg semmi kedvem nincs hozzá és gondolom nem csak én vagyok így vele. De úgyis minden évben kijárunk Németbe majd időzítünk arra az időre :D
2015. máj. 14. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
én nem értem... életedben egyszer van ilyen nap jobb esetben, és te kihagynád... gratulálok
2015. szept. 11. 19:23
 6/7 anonim válasza:
100%
Nekem egyik osztálytársam teljesen kihagyja. Miért? Mert drága (ruha, fotós , tánctanár stb) és inkább másra fordítja a családjával azt az összeget.
2015. szept. 19. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Jó, az oké, ha valaki az anyagiak miatt hagyja ki, mert nem engedheti meg magának...

De az, hogy nem akarok elmenni mert az egész erőlködés unalmas meg hasonlók... egyszerűen képtelen vagyok fölfogni

2015. szept. 19. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!