Elromlott a telefonom, milyet kérjek ballagásra? Iphone 6 esetleg? Vagy van annál jobb?
Te korodba szerintem teljesen felesleges egy prémium márka státusz szimbólumnak, de ez csak az én véleményem.
Helyedben egy faszább notebookot kérnék. De ha mindenáron telefon, akkor a Huawei-t mint márka (P7, Mate 7...) ajánlom.
Úgy látom belenyúltál a tutiba ezzel a kérdéssel! :)
Azt válaszd amelyiknek szimpatikus a menüje. Gondolok itt Android, Apple, Windows, BlackBerry-re. Írtad, hogy volt már Samsung-od. Az Apple- csak egyfajta készüléket gyárt és ezt egy jó marketinggel adják, drágán. A többi gyárt olcsó és prémiumkategóriás készülékeket is.
Ha te nagyjából ezt a kettőt akarod csinálni és csak villogni akarsz vele vegyél applet-t. Illetve akkor is ha Apple termékeid vannak még laptopból, asztali gépből, tabletből. Az egymással való kommunikálás ezeknél a gépeknél tényleg jó! De mással már nem! és még egy funkcióban jobb az iPhone. Ha telefonkönyvre nyomok kapásból felugrik. Androidnál van, hogy várni kell akár 1 másodpercet, de van hogy kapásból felugrik. Mondjuk ez akkor számít ha sokat telefonálsz, napi pl.30-60 hívás.
Ha sok minden másra is akarod használni vegyél Samsung, Sony, LG csúcskategóriás telefonokat. Ne add alább. Ne feledd ezekre a készülékekre mindenki gyárt app-ket, de iPhonre-ra csak az Apple. Ugyanez a helyzet a Windows és BB készülékekkel is.
Még mielött az Apple fan-ok azt mondanák, hogy nem ismerem ezeket a készülékeket. Van a családban Ebből mind + iPhone 5, 6. és Szídják! Akad, lefagy, nem csinál jó képeket.
Nekem egy Samsung S IV mini-m van 2 éve, de még sohasem fagyott le, lassult vagy tört össze. Pedig egész nap nyüstölöm és nem csak telefonálásra és Facebook-ra! Jó párszor le esett már ne még egy semmi baja. A strapabírónak számító régi Nokia-k ilyenkorra már megadták magukat.
Valaki a Mercedeshez hasonlította az iPhone-t. Maximum Ford lehet, tupírozva! Szerintem csak az vesz Apple terméket aki balek, vagy nem egy műszaki zseni és megelégszik egy egyszerű telefonnal drágáért, hogy elmondhassa neki a legjobb van. Megsúgom nem a ára miatt lesz az a legjobb! Ha villogni akarsz vegyél VERTU-t. Na az felvágós és még kevesebbet tud.
ma 20:41
Nyugalom kiskuka, akinek nem inge, ne vegye magara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!