Elromlott a telefonom, milyet kérjek ballagásra? Iphone 6
esetleg? Vagy van annál jobb?
21/36 A kérdező kommentje:
hallod, több összehasonlító oldal van -.-
22/36 anonim válasza:
Ajánlom az iPhone6-ot. :) Ha meg tudod, hogy neked úgyis az kell, akkor minek kérdezed meg? Nem vagyunk egyformák.. :D
2015. máj. 9. 22:18
"Több összehasonlitò oldal van"
Ennek ellenére Te egyet nem talàltàl..nekem kellett linkelni ;)
2015. máj. 10. 00:07
24/36 anonim válasza:
Kérj Iphone 6-ot;) nekem is az van és tényleg jó, előtte Samsungom volt, amivel mostmár kilehetne kergetni a világból. (én is most vagyok nyolcadikos:D)
2015. máj. 10. 10:48
25/36 A kérdező kommentje:
"Ennek ellenére Te egyet nem talàltàl..nekem kellett linkelni ;)"
Te azt írtad:
Van EGY oldal ahol okos telefonokat hasonlitanak össze és véleményeket írnak le.
Szerintem AZT nézd át :)
és mégis én honnan jöjjek rá hogy te melyikre gondoltál a sok közül???? -.-
Akinek van penze Mercedes-re az nem vesz Opel-t. Kerjel csak iPhone-t, nem fogod megbanni. Ezt a sok senkihazit meg engedd el, garantalom neked hogy a 90%-uk csak fenykepen latott meg iPhone-t. Ezeknek a velemenyere hallgatni olyan mint egy szuz embertol tanacsot kerni a szexrol. Olvasott mar rola, videon is latta, de igazabol fingja sincs hogy mirol beszel.
Es mielott jonnek a valaszok, hogy de az iPhone ezt meg azt nem tudja, meg ezt meg azt nem lehet csinalni vele...Hat igen, kepzeld, meg kell nezni hogy mit bir es mire lehet hasznalni mielott megveszed. Durva nem? Volt mar olyan kozuletek, aki vett egy sutot es utana felment valami forumra panaszkodni meg fikazni hogy hiaba dugja bele a coax kabelt, nem megy rajta az adas? Na ugye hogy nem...Ha megveszel egy iPhone-t es utana meglepodsz hogy nem lehet rajta ezt vagy azt csinalni akkor nem a telefon a szar hanem te vagy a hulye.
2015. máj. 10. 13:13
27/36 anonim válasza:
Szia.Szerintem ne Iphone-t kérj.A tapasztalat az hogy nem elég átlátható,furcsa a felépítése.Olyan kellemesebb érzést és látványt nyújt mondjuk egy Samsung.De én őszintén szólva azt sem igazán támogatom.Meg a Sony-t sem ajánlom.Őszintén a Nokiát ajánlanám,de az sem az igazi.Őszintén szólva nem létezik még az elvárásaimnak megfelelő telefon/márka.De ha mindennél jobban szeretnél egy telefont,ami tényleg kibírja sokáig,ami nem törik szét ha leejted a szivacsra.Az nem más mint a nem tudom mi.Egyébként hogy ne poénkodjak,komolyra veszem a szót.Szerintem nézz végig minden telefon márkát ami híresebb (Nokia,Navon,Sony,Samsung,Iphone,Acer,LG,Alcatel) és azok közül is kérd ki a véleményeket.
2015. máj. 10. 16:49
28/36 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, majd utana nezek. mar volt samsungom, koszonom, tobb nem kell belole. az iphonenak tenyleg konnyen torik a kijelzoje es a csere sem olcso (jo tudom, ha van 200 ezer a telefonra, akkor egy 50ezres cserere is van, de akkor sem orulnenek neki a szuleim). a wp-tol meg felek.
29/36 anonim válasza:
Én a 8.-os ballagásomra egy Mp3 lejátszót kaptam, és beértem azzal, igaz hogy már 10 éve volt. A legelső telefonomnak az árát magamnak kerestem meg diákmunkával, eszembe se jutott hogy ajándékba vetessek magamnak. És ezzel a mai napig így vagyok: ha valami luxuscikk kell nincsenek anyuciék, keresd meg magadnak az árát
2015. máj. 10. 20:29
29/es ott a pont.
Én az általános iskolás ballagásomra virágcsokrot kaptam,nem hogy ilyen drága telefont.
2015. máj. 10. 20:52
Kapcsolódó kérdések: