Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Elromlott a telefonom, milyet...

Elromlott a telefonom, milyet kérjek ballagásra? Iphone 6 esetleg? Vagy van annál jobb?

Figyelt kérdés

2015. máj. 8. 19:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Van egy oldal ahol okos telefonokat hasonlitanak össze és véleményeket írnak le.

Szerintem azt nézd át :)

2015. máj. 8. 20:53
 12/36 anonim ***** válasza:
78%
a 8.-at az is el tudja végezni akinek 2nél több agysejtje van... majd ha egyetemen diplomázol ötösre, akkor kérj szerintem drága ajándékot. És nem nektek van rá pénzetek, hanem a szüleidnek. Én is kitűnő vagyok, itthon mindig segítek, diákmunkázom és a családomnak is sok pénze van mégse jutna eszembe ilyen felesleges dolgot kérni.
2015. máj. 8. 21:01
 13/36 A kérdező kommentje:

utolso elotti: jo, de mi az oldal neve???

utolso: megis honnan veszed, hogy felesleges?

2015. máj. 8. 21:41
 14/36 anonim válasza:
72%
Respect a 12-nek!
2015. máj. 8. 21:57
 15/36 anonim ***** válasza:
82%
Nokia 3330 vagy 3410-est:d
2015. máj. 8. 22:48
 16/36 A kérdező kommentje:
utolso: azok a legjobbak :D
2015. máj. 8. 23:05
 17/36 anonim ***** válasza:
78%

Miért pont Iphone6? Régebbiben nem gondolkoztál 3-4-5? Véleményem szerint azok strapábbak,és ha elromlik (ami azért benne van a pakliban) mégsem volt akkora pénzkidobás, mint a 6.(az meg elhajlik a zsebedben, naaminddeeeggy:D)

Nekem Sony xperia m2-őm van,nem ajánlom. Viszont a z3-mat meg ezeket érdemes megnézni.

Off: Én ballagásomra kaptam egy csokrot, meg elmentünk egy étterembe, aztán hellószia.

Jövőre ballagok megint (középiskolából természetesen)szintén egy kajálásra számítok. (Pedig apukám Németországban dolgozik stbstb)

2015. máj. 9. 07:19
 18/36 A kérdező kommentje:
utolso: ugye ezt te se gondolod komolyan???? az iphone 3 mar egy 7/HET/VII eves telefon!!! mar nem is forgalmazzak! hasznaltat meg nem akarok! meg osregit se! ez mar reg nincs tamogatva! a 4-es is mar negy eves!!!
2015. máj. 9. 09:47
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
honnan veszem hogy felesleges? Számomra nem felesleges az ami nélkül nem lehet élni. Szerintem egy rohadt drága iphone 6 nem tartozik ebbe a kategóriába. kissé mintha el lennél kényeztetve kérdező... mint írtam, nekünk is bőven van mit a tejbe aprítani, de sosem kaptam semmit csak úgy.. meg kellett felelnem a feltételeiknek, és ennek örülök is, mert látom a mostani, nálam egy-két évvel fiatalabbakat akik, a fenekük a földhöz verdesve hisztiznek egy menő telóért, mert szerintük nekik az jár.. majd jár, ha megkeresed a rá valót. a kulcsszó diákmunka... és nehogy sajnáljunk már mert neked nem kell egy régebbi típus... ha megkapod ezt a telefont fél éven belül már másik fog kelleni mert hogy elavult.. de nem baj, az ilyen drága cuccokat a te korabeliektől lopják el a legkönnyebben.
2015. máj. 9. 11:28
 20/36 anonim ***** válasza:

google (0,26 másodperc)

[link]

2015. máj. 9. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!